maiens plakater
maiens plakater

Fra Gårdbutik til boligindretning

Til daglig driver Vivi  Loppe & Co.  En læææækker livsstilsbutik i Gilleleje.

Sammen med sin mand åbnede Vivi butikken som hobby virksomhed Loppe & Co – og langsomt udviklede Loppe & Co sig til at blive en stilsikker livsstilsbutik.

 

Boligindretning som en vigtig del af forretningen

Udover at sælge boliginteriør, hjælper jeg også kunderne med boligindretning – og nogen gange erhvervsindretning.

Forespørgslerne på boligindretning er blevet flere og flere – og efterhånden følte jeg at jeg havde brug for at lære mere om boligindretning, og valgte derfor at investere i denne stigende efterspørgsel, og bookede en plads på  Stine Grubbes dekoratør & stylistuddannelse

Under uddannelsen blev det tydeligt at  boligindretning skulle være en vigtig del af min virksomhed, udover selvfølgelig selve butikken.

 

 

Undervisning der øger salget

Da jeg startede på dekoratør uddannelsen, var jeg primært fokuseret på at lære mere om boligindretning – og det lærte jeg – men jeg har også lært SÅ meget mere, som har haft stor betydning for butikken – også ting og som jeg ikke anede jeg havde behov for.

Blandt andet arbejdet med Visual Merchandising, Dekoration og Fotostyling

Alt sammen vigtige værktøjer, som jeg har hældt direkte ind i virksomheden, og jeg oplever en tydelig forskel på hvordan kunderne oplever butikken før og efter uddannelsen.

Jeg står stærkere med den viden og indsigt jeg har fået på dekoratør uddannelsen

De mange strategisk vigtige emner binder hele virksomheden sammen. 

ALT kan bruges og der er blevet åbnet op for mange nye muligheder.

Jeg er blevet mere bevidst om hvorfor jeg gør som jeggør nu i sin virksomhed i forhold til indretning og dekorationsopstillinger, hun er blevet fortrolig med teknikkerne,  og den viden og indsigt i indretning hun har fået på uddannelsen, gør arbejdet med både butikken og boligindretning for kunderne, både hurtigere og nemmere.

 

Kundetype indsigt

Jeg er desuden blevet mere bevidst om at læse mine kunder i forhold til hvilken kundetype de er – og det er guld værd.

Det hjælper mig utroligt meget at have den viden, for nu ved jeg præcist hvordan jeg skal håndtere den enkelte kunde.

 

Gårdbutikken er mit DNA & indentitet

Uddannelsen har gjort at jeg ikke er i tvivl om, at Loppe & Co. er det jeg skal.

Jeg ved at det var det rigtige at starte gårdbutikken, og jeg er blevet mere bevidst om at jeg faktisk kan det der med boligindretning og kunderne bemærker og kommenterer på det.

Følg Loppe & Co.  på Instagram og se de lækre billeder som emmer af livvstil.

@loppeogco (KLIK Her)

konkurrence designmuseum danmark
konkurrence designmuseum danmark
Se Vivi´s flotte hjemmeside

Loppe & Co. (KLIK HER)