moodboards dekoratør uddannelsen
Boligstylist uddannelse

En kreativ karriere baseret på din passion, dine drømme og dit kreative talent

Moderne dekoratør og stylist uddannelse med faglig, kreativ dygtiggørelse, masser af personlig sparring og forretningsudvikling

Stine Grubbes Dekoratør & Stylist Uddannelse er en kreativ uddannelse der ikke kun klæder dig på til at lave noget der er pænt.

boligstylist uddannelse

Sådan er dekoratør uddannelsen bygget op

 

Vi har designet en ramme med alle dekoratør uddannelsens stærke elementer,
i et format der fører dig sikkert igennem al den nye viden du skal suge til dig:

boligstylist uddannelse

Online klasseværelset

Her finder du dekoratør uddannelsens moduler med alle lektionerne, downloads og bonus materiale.

Du kan også se modulerne via app’en ‘Simplero’, som du kan downloade i Apples app’store og google play.

Når du har downloadet den, logger du ind med det samme login du fik da du tilmeldte dig uddannelsen.

Nemt og enkelt 🙂

boligstylist uddannelse

Dekoratør Workbook'en

Som elev på uddannelsen, modtager du den lækre dekoratør workbook.

Den er fyldt med den grundlæggende viden du også lærer undervejs på dekoratør uddannelsen, og er altså en fysisk udgave af dele af undervisningsmaterialet.

Og…

så er den bare lækker og inspirerende at have stående. Du modtager workbooken på første øvedag.

boligstylist uddannelse

Øvedage

Du er inviteret til 4 magiske øvedage med Stine i hendes inspirerende studio i Ølstykke⁠ (10 min gang fra S-tog).

Dagen er dedikeret til dig.  Du kan glæde dig til at blive tanket op med inspiration, sparring, feedback og undervisning. Når du går hjem fra et øvedag er du høj af energi, motivation og begejstring for den rejse du er på.

feedback på dekoratør uddannelsen

Personlig live feedback

Du får feedback fra Stine på dine afleveringer.

Det foregår via live, online via mødeværktøjet Zoom og du får en række tidspunkter at vælge mellem, for hvert modul.

Ved din personlige feedback session har du mulighed for at stille spørgsmål og tale om andre emner end lige hjemmearbejdet.

boligstylist uddannelse

Facebook gruppen

Den lukkede Facebook gruppe er dit holds daglige klasseværelse.

Her mødes vi og deler inspiration, ideer, erfaringer og hjælper og hepper på hinanden.

Facebook gruppen skaber et stærkt fællesskab på dit hold, og tilføjer en ekstra (og virkelig skøn) dimension til uddannelsen.

Du kan naturligvis også bruge facebook gruppen som ethvert andet klasseværelse, og stille spørgsmål til os og til de andre elever.

dekoratør uddannelsens challenges

LIVEs & challenges

Undervejs i uddannelsen holder Stine online LIVE sessions i Facebook gruppen, hvor hun fokuserer på hvor I er nu, på besvarer de spørgsmål I  stiller, kommer med input og sparring.

Skulle du være forhindret i at deltage i en LIVE session, er det godt at vide at den bliver optaget, og ligger tilgængelig i Facebook gruppen bagefter.

Vi sørger også for at inspirere og udvikle jeres kompetencer med en række fede challenges.

De er ALTID frivillige at deltage på, men vi opfordrer jer til det, for de er designet til at udvikle bestemte kompetencer hos jer.

Dekoratør, stylist og visual merchandising uddannelse med certificering

Den moderne dekoratør uddannelse hvor du uddannes til at arbejde som  dekoratør, stylist og visual merchandiser, med certificering og certificeringsbevis.

En uddannelse for dig, der vil arbejde professionelt med din kreativitet, uanset om det skal være på fuldtid, deltid, i din butik eller for andre virksomheder, eller måske et helt andet set up.

Uddannelsen tager udgangspunkt i Stine Grubbes mange års erfaring som dekoratør, stylist, rådgiver og foredragsholder omkring visuel branding, konceptudvikling og visual merchandising og forretningsudvikling.

I sin daglige gang i branchen, hører Stine hos virksomhederne hvad der er brug for, og hvad der efterspørges og mangler – og den indsigt kommer naturligvis dig til gode, i din nye dekoratøruddannelse.

Faglig dygtighed, kreativitet og business

I løbet af uddannelsen kommer du derfor både igennem fagligt stof omkring visual merchandising, styling og dekoration.

Du får hjemmearbejde og praktiske øvelser der skaber rutine og sikkerhed i opgaveudførelse fra første din dag som nyuddannet dekoratør og stylist.

Herudover kommer du også igennem elementer der handler om din forretning, og hvordan du opbygger den, naturligvis med masser af personlig sparring fra Stine.

Du bliver med andre ord, også klædt rigtig godt på, til at få gang i kunder, salg og markedsføring af din virksomhed.

STRAKS EFTER TILMELDING, FÅR DU ADGANG TIL INTROMODULET, OG KAN GÅ I GANG MED AT ØVE.

En moderne dekoratør uddannelse

Dekoratør uddannelsen er en privat uddannelse, afsluttende med certificering.

Dekoratør uddannelsen er skræddersyet til dig der vil arbejde professionelt med visuelle, kreative koncepter og projekter i virksomheder eller for private.

Uddannelsen klæder dig på – med viden, værktøjer og praktiske øvelser – til at løse forskellige typer opgaver med udgangspunkt i elementerne der indgår i dekoration, styling og visual merchandising

 

Unikt for denne dekoratør uddannelse:

 

Stine Grubbe er den eneste underviser indenfor dekoration, styling og visual merchandising i Danmark, der også er certificeret og eksamineret ekspert i emotionelle kundetyper ved Institut for Kundetyper, og tillige er akademiuddannet i kommunikation og formidling.

Du får derfor en helt unik indsigt og faglig kompetence, som du kun kan få på denne dekoratøruddannelse.

Det er ekstremt værdifuld, øjenåbnende viden og indsigt, som du kommer til at bruge hyppigt i både din opgaveløsning og dit eget salg.

 

En høj grad af personlig opgaveløsning

 

Der lægges vægt på at udvikle en høj grad af personlig og kreativ opgaveløsning, for den enkelte elev, så du efter uddannelsen, kan skille sig ud fra mængden, i både opgave løsning for kunderne, og i markedsføring af egen virksomhed.

Uddannelsen veksler mellem teori i form af online moduler, praktiske øvelser og hjemmearbejde – og du skal som elev, være indstillet på at arbejde selvstændigt med hjemmearbejdet.

 

Den teoretiske del af dekoratøruddannelsen tilgår du nemt og bekvemt via online klasseværelset, hvor teorien ligger tilgængeligt som video- og pdf filer, som du kan se igen og igen – og lige så mange gange du ønsker.

Du har også adgang, efter du har afsluttet uddannelsen, og får adgang til nyt materiale der udvikles.

 

Den praktiske del af uddannelsen foregår på de 4 øvedage i de inspirerende kursuslokaler, samt ved hjemmearbejdet.

 

Herudover kan du glæde dig til at blive en del af dit holds facebook gruppe, hvor der er sparres, laves fælles og individuelle øvelser, aktiviteter, netværkes og skabes venskaber – alt sammen med til at køre dig og din nye uddannelse i stilling.

 

Se i øvrigt beskrivelse af indholdet længere nede på siden.

Eleverne fortæller:

“Jeg havde allerede kigget på de andre dekoratøruddannelser, men synes at denne har et langt mere professionelt touch, og passer bedre til mig.

At få indsigt i kundepsykologi og kundetyper og salg, kan jeg allerede nu se bliver rigtig godt at have, fremadrettet og at man kommer hele vejen rundt på uddannelsen: med det kreative, salget OG forretningsudvikling er fedt –  jeg havde simpelthen ikke gennemskuet, hvor stor en bonus det var.

Karen, Odense
Tidligere elev på dekoratør uddannelsen

Hvad går det ud på?

Dekoratør uddannelsen er en moderne dekoratør uddannelse, og baseret på rådgiver, underviser, dekoratør, stylist, visual merchandising ekspert og foredragsholder Stine Grubbes mange års erfaring og indblik i detailbranchen.

Dekoratør uddannelsen er et udtræk af hvilke kompetencer der efterspørges i branchen anno 2020, kombineret med forretningsudvikling af din måske kommende forretning.

Det betyder at når du afslutter uddannelsen, er du både klar til både at løse dekoratør og stylist opgaver kreativt og dygtigt, arbejde som indretningsarkitekt, fotostyling, eventstyling, digital kreatør (content creator) og samtidigt er du i fuld gang med at udvikle din (måske nye) forretning/virksomhed – din eksisterende virksomhed eller et job, du vil udvikle og måske opgradere.

Det kan også være du vil bruge uddannelsen til at kunne supplere dit arbejdsliv med ad hoc kreative opgaver, f.eks. på deltidsbasis eller fritidsbasis.

Der er et begrænset antal pladser, vi kører små hold á 5-6 elever, så der er god tid til hver enkelt – og når sidste plads er solgt, lukkes dørene hermetisk for holdet, og så er der ikke mulighed for at tilmelde sig, før næste holdstart.

Derfor anbefaler vi at du tilmelder dig uddannelsen hurtigt, så du er sikker på din plads – og samtidigt får øjeblikkeligt adgang til introduktionsmodulet, og så er du i gang.

Hvor lang tid ta’r det?

Kort efter tilmelding, modtager du første modul til dekoratør uddannelsen, så det starter faktisk der.


Fra uddannelsen ‘officielt’ går i gang og til du står med dit certifikat i hånden som nyuddannet dekoratør og stylist, går der cirka 5½ måned.

Eleverne fortæller:

“For mig har det bedste været at opdage i hvilket stort omfang jeg kan bruge uddannelsen ift. job og opgaver.

Jeg havde fra starten nok låst mig fast ift. niche, og er nu  blæst bagover ift. hvor vidt og bredt uddannelsen kan bruges i alle brancher, og i den kontekst, hvor vigtigt det er at finde éen niche at dygtiggøre sig inden for, sådan at jeg overfor en potentiel kunde, fremstår som specialist, inden for mit område.”

Pia, Haderslev
Tidligere elev på dekoratør udannelsen

En moderne version

Al undervisningsmateriale er 100% nyudviklet.

Uddannelsen er en moderne version af den gammeldags uddannelse.

Det sikrer dig at uddannelsen svarer til det markedet efterspørger, og til de opgavetyper der er nu.

Det betyder også at de forældede elementer fra de gamle dekoratøruddannelser, er sorteret fra. 

Er det noget for dig?

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af nedenstående punkter, er dekoratør uddannelsen helt sikkert noget for dig!

 • Jeg ønsker at arbejde (meget) mere med min kreativitet og visuelle passion

 

 • Jeg vil gerne leve af mine kreative evner og passion, på fuldtid, deltid eller fritid

 

 • Jeg er KLAR til at lægge en målrettet indsats

 

 • Jeg har en forretning/virksomhed visual merchandising og forretningsudvikling, ville supplere den eksisterende forretning og kunder fantastisk godt

 

 • Jeg arbejder i en butik, og ved at arbejdet med visual merchandising skaber fantastiske resultater i form af salg, så jeg vil specialisere mig, og blive endnu dygtigere

 

 • Jeg vil gerne specialisere mig, og have fingre i de jobs der er mest spændende, og hvor jeg kan bruge min kreativitet

 

 • Jeg arbejder i branchen (som ejer eller medarbejder) og ønsker en videreuddannelse jeg kan bruge, allerede fra første undervisningsmodul

 

 • Jeg er ‘in-between jobs’ og vil gerne stå langt stærkere i jobsøgningen med disse, efterspurgte kompetencer

 

 • Jeg vil have kompetencer som er en mangelvare i branchen, med de muligheder og privilegier det giver, både i forhold til løn og jobmuligheder

 

 • Jeg sælger produkter på anden vis, hvor det er essentielt at kunne præsentere produkterne på den allerbedste måde, og kombinationen af kreativitet, faglig viden og forretningsudvikling, er perfekt til mig

Sådan foregår det:

 

Uddannelsen er opdelt i  en række online moduler til hjemmestudie, praktiske øvedage, der består af  4 enkeltstående praktiske øvedage (se datoer længere nede), og hertil kommer hjemmearbejde og varer 5½ måned fra holdstart (januar eller august).

Modulerne foregår online, og du modtager med cirka 1 måneds interval et link til næste modul, så du har tid til gennemgang af lektionerne i modulet, til de praktiske øvelser og til hjemmearbejdet.

Undervisningen består af fagstof omkring dekoration og visual merchandising, kreativ konceptudvikling og indblik i branchen, læring om kundepsykologi, kundeadfærd og kundetyper, forretningsudvikling og strategi til egen forretning – og en lang række praktiske øvelser.

Der er ikke adgangsprøve/adgangskrav, men som elev skal du være indstillet på at afsætte tid i perioderne mellem modulerne, til online modulerne, og til at løse hjemmeopgaverne.

Uddannelsen afsluttes med en prøve – og hvis denne bestås, modtager du din certificering som dekoratør, visual merchandiser og stylist.

Certificeringsprøven er frivillig, men obligatorisk, hvis du ønsker certifikatet.

De omfattende online moduler har du adgang til både under – men også efter uddannelsens afslutning, således at du kan repetere øvelser og gennemgå fagstoffet lige så mange gange som du har lyst til og brug for.

Mere praktisk info om dekoratøruddannelsen her (KLIK)

Det siger andre:

Mette helena rasmussen

Mette Helena Rasmussen

TV-vært og boligstylist

“Selv som professionel stylist kan der være meget at lære om dekoration.

Jeg kan varmt anbefale dekorationsuddannelsen til ALLE i butik, og som VIL SÆLGE MERE på noget så simpelt som at placere varerne rigtigt.”

bahne dekoratør

Helle Bahne

Retail Director – BAHNE

“Dekoration og styling er noget vi arbejder meget med i hverdagen hos BAHNE.

Kurset har helt sikkert inspireret mig og gjort mig yderligere bevidst om vigtigheden af dekoration i vores egne forretninger.

Kurset er godt til fortsat udvikling – og skabe nye ideer og fuld af gode værktøjer, til at dygtiggøre sig i arbejdet i hverdagen, og kan helt sikkert forbedre arbejdet med butikken.”

 

Du kan glæde dig til:

 • Intense undervisningsdage og et inspirerende og lærerigt virksomhedsbesøg.

 

 • Mere end 200 siders øjenåbnende undervisningsmateriale og en lang række online videoer du kan se igen og igen (også efter uddannelsen er afsluttet).

Alt er  udviklet af Stine Grubbe og baseret på hendes egen dekoratør uddannelse og hendes indblik i branchen efter mange års rådgivning og projektløsning i detailbranchen.  Du får viden, værktøjer og øvelser du kan bruge fremadrettet, til at udvikle dine evner, dine kompetencer, dine ideer og til hele tiden at styrke din forretning.

 

 • Personlig sparring med Stine Grubbe omkring din forretningsstrategi og forretningsudvikling.

 

 • Adgang til lukket facebook gruppe hvor du kan sparre og idéudveksle med Stine og de andre elever.

 

 • Mulighed for at udvikle og arbejde intenst, livgivende og saliggørende med din kreativitet.

 

 • Efter uddannelsen er der mulighed for at samarbejde og/eller få henvist opgaver fra Stine Grubbes kunder og samarbejdspartnere.

“Jeg investerede i uddannelsen fordi jeg gerne ville skifte jobretning, og komme tilbage til at arbejde med noget kreativt – og jeg manglede papir på at jeg kunne, og at jeg havde kompetencerne.

Herudover ville jeg gerne have en grundig opdatering af min viden, og også have nogle konkrete værktøjer, i og med at jeg ikke har en rigtig dekoratør uddannelse.

Jeg har fået en masse ting ud af uddannelsen!

Selvfølgelig alle principperne omkring dekoration, visual merchandising og styling.

Det er kompetencer som jeg aldrig har haft, på trods af en lang design uddannelse, og på trods af, at jeg faktisk har arbejdet med merchandising.

Det betyder bl.a. at jeg har fundet ud af hvorfor noget dekoration virker og hvorfor der er noget, der ikke virker.

Det er jeg virkelig glad for at have fået indblik i, ligesom den nye viden om kundetyperne og kundepsykologi. Det har også været super interessant og brugbart at lære.
…jeg har bare fået rigtig meget ud af det hele. Både fagligt selvfølgelig, men også på det personlige plan.

Og på en måde som jeg egentlig ikke havde regnet med – og det har bare været en ekstra bonus.

Stine har været en super coach og har været virkelig god til at motivere, og til at få mig til at tro på mig selv.

Den mentale coaching har faktisk næsten været det allerbedste – altså det har det faglige selvfølgelig også.

Og øve-dagene har været super-inspirerende!

Både at møde de andre og høre deres historie – og at høre om Stines personlige historie og hvordan hun har bygget sin forretning op!!

Uddannelsen været rigtig god, jeg har fået et stort udbytte både mentalt og fagligt – en uddannelse jeg virkelig kan bruge ude i ‘den virkelige verden’.”

Ann Lie
Elev på Dekoratøruddannelsens 2019 hold

Noget i mig er vækket til live.

Noget der har været glemt eller gemt væk i mange år.

Jeg mærker, at der er blevet åbnet op for de kreative sluser og at kreativiteten bobler frem i mig på ny.
Det er en stærk og positiv følelse og føler jeg mig oplivet, energisk og levende efter, at være påbegyndt deko-uddannelsen”

Elsa Maria
Elev på Dekoratør Uddannelsens 2019 hold

tilmelding, priser og muligheder

Om underviseren:

 

Stine Grubbe er dekoratør uddannelsens ankerpunkt.

Stine er uddannet dekoratør og stylist og har mere end 25 års erfaring fra detailbranchen.

Stine er foredragsholder for PEJ Gruppen, ambassadør for Formland messen, og er blandt Danmarks bedste, og mest passionerede formidlere af kreativitet, visuel kommunikation – inklusive visual merchandising, og er af erhvervsavisen Børsen, udnævnt som Indpisker af Detailhandelen.

Stines mangeårige og alsidige indblik i detailbranchen, har resulteret i en effektiv og moderne stylist og dekoratøruddannelse, med et skarpt blik for, hvilke elementer der er vigtige for branchen i dag, så du på alle måder er godt rustet til at skabe en forretning efter uddannelsen.

Efter uddannelsen er du ikke blot en dygtig dekoratør, stylist og visual merchandiser, men har også et godt kendskab til, hvordan du kan skabe ekstra høj værdi i din egen virksomhed og kundernes, med din nye viden.Dekoratøruddannelsen
Behind The Scenes

[instagram-feed num=8 cols=4 ]