Moderne dekoratør og stylist uddannelse med faglig, kreativ dygtiggørelse, personlig sparring og individuel forretningsudvikling

En sund forretning baseret på din passion og dit kreative talent

HOLDSTART:

Næste holdstart: August 2020

Tilmeld dig allerede nu så din plads er sikret – og få øjeblikkelig adgang til første modul

Tilmelding længere nede:

Kreativ uddannelse der ikke kun klæder dig på til at lave noget der er pænt,
men også  lave noget der kan sælge varer.

Og en uddannelse som også fokuserer på forretningsudvikling
af din eksisterende eller nye virksomhed.

Dekoratør, stylist og visual merchandising uddannelse med certificering

Moderne uddannelse til dekoratør, stylist og visual merchandiser, med certificering og certificeringsbevis.

En uddannelse for dig, der vil arbejde professionelt med din kreativitet, uanset om det skal være på fuldtid, deltid, i din butik eller for andre virksomheder, eller måske et helt andet set up.

Uddannelsen tager udgangspunkt i Stine Grubbes mange års praktiske erfaring med at rådgive omkring visuel branding, konceptudvikling og visual merchandising og forretningsudvikling.

I sin daglige gang i branchen, ser Stine hvad der er brug for ude hos virksomhederne – og den indsigt kommer naturligvis dig til gode, i din nye uddannelse.

Faglig indsigt, kreativitet og business

I løbet af uddannelsen kommer du derfor både igennem fagligt stof omkring visual merchandising, styling og dekoration, du får hjemmearbejde og praktiske øvelser der skaber rutine og sikkerhed i opgaveudførelse fra første dag som nyuddannet.

Herudover kommer du også igennem elementer der handler om din forretning, og hvordan du opbygger den, naturligvis med personlig sparring fra Stine.

Du bliver med andre ord, også klædt godt på, til at få gang i kunder, salg og markedsføring af din virksomhed.

Sådan sikrer vi, at du får maksimalt udbytte af din investering i vores Dekoratøruddannelse allerede fra dag 1.

DER ÅBNES OP FOR TILMELDING TIL DEKORATØR UDDANNELSENS AUGUST-HOLD, SIDST I MARTS.

STRAKS EFTER TILMELDING, FÅR DU ADGANG TIL INTROMODULET, OG KAN GÅ I GANG MED AT ØVE.

TILMELD DIG NYHEDSMAILEN HVIS DU VIL INVITERES MED!

En moderne dekoratør uddannelse

Dekoratøruddannelsen er en privat uddannelse, afsluttende med certificering, og er lavet til personer der vil arbejde professionelt med visuelle, kreative koncepter og projekter i virksomheder eller for private.

Uddannelsen klæder dig på – med viden, værktøjer, praktiske øvelser og forretningsudvikling – til at løse forskellige typer opgaver med udgangspunkt i elementerne der indgår i dekoration, styling og visual merchandising – uanset om du vil skabe en ny virksomhed, butik eller forretning, vil ansættes i en virksomhed, eller vil bruge din nye viden til at styrke den forretning du allerede har.

 

En høj grad af personlig opgaveløsning

 

Der lægges vægt på at udvikle en høj grad af personlig og kreativ opgaveløsning, for den enkelte, så eleven efter uddannelsen, kan skille sig ud fra mængden, i både opgave løsning for kunderne, og i markedsføring af egen virksomhed.

Uddannelsen veksler mellem teori i form af online moduler, praksis og hjemmearbejde og elever skal være indstillede på at arbejde selvstændigt med hjemmearbejdet.

 

Den teoretiske del af uddannelsen tilgår du nemt og bekvemt via online klasseværelset, hvor teorien ligger tilgængeligt som video- og pdf filer, som du kan se igen og igen – og lige så mange gange du ønsker. Også efter du har afsluttet uddannelsen.

 

Den praktiske del af uddannelsen foregår på de 4 øvedage i de inspirerende kursuslokaler, samt ved hjemmearbejdet.

 

Se i øvrigt beskrivelse af indholdet længere nede på siden.

Er det noget for dig?

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af nedenstående punkter, er dekoratør uddannelsen helt sikkert noget for dig!

 • Jeg ønsker at arbejde mere med min kreativitet og visuelle passion

 

 • Jeg vil gerne leve af mine kreative evner, fuldtid, deltid eller fritid

 

 • Jeg er klar til at lægge en målrettet indsats

 

 • Jeg har en forretning/virksomhed visual merchandising og forretningsudvikling, ville supplere den eksisterende forretning og kunder fantastisk godt

 

 • Jeg arbejder i en butik, og ved at arbejdet med visual merchandising skaber fantastiske resultater i form af salg, så jeg vil specialisere mig, og blive endnu dygtigere

 

 • Jeg vil gerne specialisere mig, og ved at de jobs der er mest spændende, er dem hvor jeg kan bruge min kreativitet

 

 • Jeg arbejder i branchen (som ejer eller medarbejder) og ønsker en videreuddannelse jeg kan bruge, allerede fra første undervisningsmodul

 

 • Jeg er ‘in-between jobs’ og vil gerne stå langt stærkere i jobsøgningen med disse, efterspurgte kompetencer

 

 • Jeg vil have kompetencer som er en mangelvare i branchen, med de muligheder og privilegier det giver, både i forhold til løn og jobmuligheder

 

 • Jeg sælger produkter på anden vis, hvor det er essentielt at kunne præsentere produkterne på den allerbedste måde, og kombinationen af kreativitet, faglig viden og forretningsudvikling, er perfekt til mig

Hvad går det ud på?

Uddannelsen er en moderne dekoratør uddannelse, og baseret på dekoratør, stylist, visual merchandising ekspert og foredragsholder Stine Grubbes mange års erfaring og indblik i detailbranchen.

Dekoratør uddannelsen er et udtræk af hvilke kompetencer der efterspørges i branchen anno 2020, kombineret med forretningsudvikling af din måske kommende forretning.

Det betyder at når du afslutter uddannelsen, er du både klar til både at løse dekoratør og stylist opgaver kreativt og dygtigt, og samtidigt er du i fuld gang med at udvikle din (måske nye) forretning/virksomhed – uanset om det er en ny virksomhed du vil opbygge, eller en eksisterende virksomhed eller et job, du vil udvikle og måske opgradere.

Det kan også være du vil bruge uddannelsen til at kunne supplere dit arbejdsliv med ad hoc kreative opgaver, f.eks. på deltidsbasis eller fritidsbasis.

Der er et begrænset antal pladser, vi kører små hold så der er god tid til hver enkelt – og når sidste plads er solgt, lukkes dørene hermetisk for holdet, og så er der ikke mulighed for at tilmelde sig, før næste holdstart.

Derfor anbefaler vi at du tilmelder dig uddannelsen hurtigt, så du er sikker på din plads – og samtidigt får øjeblikkeligt adgang til introduktionsmodulet, og så er du i gang.

Hvor lang tid ta’r det?

Kort efter tilmelding, modtager du første modul til dekoratør uddannelsen, så det starter faktisk der.
Fra uddannelsen ‘officielt’ går i gang og til du står med dit certifikat i hånden som nyuddannet dekoratør og stylist, går der cirka 5½ måned.

Uddannelsens lektioner

Herunder kan du læse overordnet om indholdet i uddannelsen.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er de meget velkomne, enten via mail: stine@stinegrubbe.dk  eller på telefon: 27282800

Introduktion

SÅ er du i gang!! Du får nemlig adgang til Modul 1, så snart du har tilmeldt dig uddannelsen!

På introduktions modulet, introduceres du til visual merchandising teorien, så du allerede nu begynder at se butikker og inspiration på en helt får en forståelse for visual merchandising og elementerne der hører til faget.

Du introduceres også til en række af de værktøjer vi senere fordyber os i, således at du med det samme kan begynde at øve, forberede og dygtiggøre dig.

Forretningsudvikling

Et vigtigt element af kurset er forretningsudvikling, baseret på Stine Grubbes indsigt i branchens behov og muligheder.

I processen med din forretningsudvikling, gennemgår vi en række forskellige forretningsvinkler, nicher og kundemuligheder, som du skal overveje.

Så kan du allerede, i starten af din uddannelse, påbegynde de første forberedelser til den forretning du skal i gang med at bygge op – eller videreudvikle og styrke den forretning du måske allerede har.

Dette er med til at sikre at du får en flyvende start, når du har afsluttet uddannelsen.

Nicherne og nogle af de elementer du introduceres til i de første moduler, kommer du bl.a. til at arbejde med, undervejs i resten af uddannelsesforløbet.

Skiltning

Skiltning er en vigtig del af visual merchandising og dekoratør faget.

På dette modul introduceres du til skilteskrivning og komponering af skilte, du får et indblik i hvordan du kan bruge skilte til branding og storytelling, og du introduceres til den klassiske dekoratør ‘hug-skrift’.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

Butikken som helhed

Vi fordyber os i at arbejde med butikken som helhed.

Vi går i dybden med visuel konceptudvikling og butiksindretning, og skaber forståelse for hvordan man stimulerer kundeflow/trafik rundt i butikken.

Modulet giver dig en god forståelse for den overordnede planlægning af dine visual merchandising opgaver og bliver klædt på til at rådgive kunderne omkring hele butikken.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

Værktøjskasse

Modulet præsenterer dig for en række værktøjer du kan bruge fremadrettet til at planlægge opgaver, kampagner, salg, og ikke mindst planlægge din kostbare tid – et ekstremt vigtigt element, der er guld værd!

Du bliver også præsenteret for  værktøjer der hjælper dig med idéudvikling og får eksempler på hvordan du præsenterer opgaver og oplæg til dine kunder.

 

Praktiske øvedage

De praktiske øvedage foregår i kursuslokalerne på Nordsjælland (Skenkelsø) og her får du praktisk erfaring i faget, og i at at lave opstillinger, styling, skilte, displays mv. med masser af praktiske øvelser, så du , sammen med Stine, lynhurtigt får konkret og hands-on erfaring med den nye viden – det hjælper dig hurtigt i gang, med de kommende moduler og hjemmearbejde.

Øvedagene er frivillige, men anbefales.

Der er inkluderet 4 øvedage i uddannelsen – og du kan tilkøbe yderligere, hvis du ønsker flere.

Du går hjem fra øvedagene, inspireret og fuld af kriblen for at komme videre.

Kundetyper & kundepsykologi

I dette modul lærer du om kundeadfærd, kundepsykologi og kundetyper.

Du får indsigt i hvilke visuelle triggere de forskellige kundetyper reagerer henholdsvis positivt og negativt på, og får en solid forståelse for, hvordan du kan bruge den viden i både din egen forretning og hos dine kunder til at skabe salg.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

Dekoration, styling og VM

I dette modul går vi i dybden med den grundlæggende, praktiske teori omkring dekoration, styling og visual merchandising.

Du kommer til at arbejde med dimensioner, balance, blikfang & brændpunkt, lag, de forskellige opstillingsmodeller mv, så du får et fundament til at begynde at forstå visual merchandising, og kunne analysere både egne og andres visual merchandising.

Undervejs er der masser af visuel inspiration, så den nye læring, tager form.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

Foto styling

Under uddannelsen lærer du at lave opstillinger og flatlays til fotos.

Disse er værdifulde og populære kompetencer og bruges bl.a. til at lave facebook og instagram opslag, fotos til webshop/hjemmesider, og til kataloger, magasiner og lignende.

Farver & belysning
Farver er blandt dine allermest effektive værktøjer i arbejdet med at optimere butikken visuelt.
I dette modul, lærer du hvordan du bruger farver effektivt, til at få kunderne rundt i hele butikken, og lærer hvordan du sammensætter farver på en interessant måde, der er harmonisk og overskuelig for kunden.
Belysning hænger tæt sammen med farvelære – og er endnu et vigtigt (og ofte overset) værktøj.
Du lærer hvordan du bruger belysning, og  hvad det betyder for salget.

 

Jobmuligheder efter uddannelsen:

Der er en generel stigende efterspørgsel efter dekoratører, visual merchandisers og stylister, og i takt med online handel er blevet et stort marked, er nye typer opgaver opstået.

Herunder kan du få et indtryk af, hvilke muligheder der blandt andet er som selvstændig/freelancer, når du står som nyuddannet, med dit certifikat i hånden:

 

Hos butikker der bruger dekoratør til vinduer og butik. Opgaverne inkluderer typisk dekoration, styling og skilteskrivning.

Hos virksomheder der skal have stylet produkter til billeder til f.eks. kataloger, hjemmeside, facebook, instagram o.lign.

Hos producenter, agenter, brandhouses og lignende, der sender freelance dekoratører ud til deres forhandlere, for at sikre at deres produkter præsenteres og vises hensigtsmæssigt i butikken.

Hos producenter, agenter, brandhouses og lignende, der bruger dekoratører til at opbygge og style deres messestande, i Danmark og resten af verden.

Hos producenter, agenter, brandhouses og lignende, der bruger dekoratører til at style og optimere deres showrooms.

Hos magasiner og ugeblade der får stylet fotoserier med trendoplæg og lignende.

Hos butikskæder der sender dekoratører/stylister ud til butikkerne, for at lave vinduer, opstillinger og lignende.

Hos eventbureauer o.lign. der bruger stylister til at skabe en ekstra flot ramme til et event/fest.

Hos hoteller, restauranter, caféer og lignende, der fornyer lokalerne.

Hos private og virksomheder, der ønsker hjælp til indretning, farvesætning og styling af en bolig eller erhvervslokaler.

Hos ejendomsmæglere, der bruger en stylist til at gøre en bolig salgsklar.

Hos sommerhus udlejere der ønsker hjælp til indretning og styling.

Hos fotografer der skal bruge en stylist til en fotoopgave.

Fra Dekoratøruddannelse.dk:

Vi modtager jævnligt forespørgsler fra virksomheder, der skal bruge en dekoratør/stylist, og disse sender vi ofte videre til  dekoratøruddannelsens elever.

Tilmelding og muligheder

Eleverne fortæller:

“Jeg havde allerede kigget på de andre dekoratøruddannelser, men synes at denne har et mere professionelt touch, og passer bedre til mig.

Jeg vil gerne have bevis/certifikat på det jeg kan, og så vil jeg gerne have en skarpere og mere målrettet profil.

Herudover er det altid sundt og rart at gøre et stop, og få nye øjne og vinkler på verden – både kreativt og på forretningsdelen – og netop forretningsdelen er et kæmpe plus ved netop denne dekoratøruddannelse.

Jeg er ikke helt afklaret med hvad jeg vil efter uddannelsen endnu, der er mange spændende opgavetyper og muligheder.

Men jeg vil ha’ nogle tungere opgaver og jobs end dem jeg ta’r nu – og jeg har fået en tro på at jeg kan det. Og jeg har opdaget at jeg kan meget mere end jeg troede, og har fået virkelig god og brugbar viden og værktøjer og øvelse omkring dekoration og styling – men også om salg og kundepsykologi, som jo er lige så vigtigt!

Selv om jeg ikke er helt afklaret på hvad jeg skal efter uddannelsen, er jeg allerede meget skarpere på hvad jeg vil.

Det allerbedste har været, at min hjerne er blevet inspireret, aktiveret og blevet skarp – og at jeg er blevet bevidst og tænker over fremtiden.

At få indsigt i kundepsykologi og kundetyper og salg, kan jeg allerede nu se bliver rigtig godt at have, fremadrettet og at man kommer hele vejen rundt på uddannelsen: med det kreative, salget OG forretningsudvikling er fedt –  jeg havde simpelthen ikke gennemskuet, hvor stor en bonus det var.

Karen, Odense
Elev på Dekoratøruddannelsens 2019 hold

“For mig har det bedste været åbenbaringen om, i hvilket bredt omfang, man kan bruge uddannelsen ift. job og opgaver.

Jeg havde fra starten nok låst mig fast ift. niche, og er nu blevet blæst bagover ift. hvor vidt og bredt uddannelsen kan bruges i alle brancher, og i den kontekst, hvor vigtigt det er at finde éen niche at dygtiggøre sig inden for, sådan at jeg overfor en potentiel kunde, fremstår som specialist, inden for mit område.

Det har virkelig været en åbenbaring 💡

Ydermere, har det naturligvis været, at blive bevidst om grundbegreberne og værktøjerne ift. dekoration, styling og visual merchandising, så jeg ikke alene kun kan lave noget pænt, men også bidrage til at optimere salget hos den enkelte kunde

Og at opdage hvor meget psykologi der ligger bag ift. hvordan de rette farvesammensætninger kan påvirke vores humør, såvel som vores købsmønstre.

Skal jeg fremhæve noget, er det nok det, jeg vil fokusere på.

Der er så meget, der giver så meget mening, og som jeg virkelig kan bruge konstruktivt fremadrettet 😉”

Pia, Haderslev
Elev på Dekoratørudannelsens 2019 hold

Sådan foregår det:

 

Uddannelsen er opdelt i  en række online moduler til hjemmestudie, praktiske øvedage, der består af  4 enkeltstående praktiske øvedage (se datoer længere nede), og hertil kommer hjemmearbejde.

Herudover tilkommer et (frivilligt) virksomhedsbesøg i Storkøbenhavn.

Modulerne foregår online, og du modtager med cirka 1 måneds interval et link til næste modul, så du har tid til gennemgang af lektionerne i modulet, til de praktiske øvelser og til hjemmearbejdet.

Undervisningen består af fagstof omkring dekoration og visual merchandising, kreativ konceptudvikling og indblik i branchen, læring om kundepsykologi, kundeadfærd og kundetyper, forretningsudvikling og strategi til egen forretning – og en lang række praktiske øvelser.

Der er ikke adgangsprøve/adgangskrav, men som elev skal du være indstillet på at afsætte tid i perioderne mellem modulerne, til online modulerne, og til at løse hjemmeopgaverne.

Uddannelsen afsluttes med en prøve – og hvis denne bestås, modtager du din certificering som dekoratør, visual merchandiser og stylist.

Certificeringsprøven er frivillig, men obligatorisk, hvis du ønsker certifikatet.

De omfattende online moduler har du adgang til både under – men også efter uddannelsens afslutning, således at du kan repetere øvelser og gennemgå fagstoffet lige så mange gange som du har lyst til og brug for.

Tilmeld dig her (KLIK)

Det siger andre:

Mette helena rasmussen

Mette Helena Rasmussen

TV-vært og stylist

“Selv som professionel stylist kan der være meget at lære om dekoration.

Jeg kan varmt anbefale dekorationskurset til ALLE i butik, og som VIL SÆLGE MERE på noget så simpelt som at placere varerne rigtigt.”

bahne dekoratør

Helle Bahne

Retail manager

“Dekoration og styling er noget vi arbejder meget med i hverdagen hos BAHNE.

Kurset har helt sikkert inspireret mig og gjort mig yderligere bevidst om vigtigheden af dekoration i vores egne forretninger.

Kurset er godt til fortsat udvikling – og skabe nye ideer og fuld af gode værktøjer, til at dygtiggøre sig i arbejdet i hverdagen, og kan helt sikkert forbedre arbejdet med butikken.”

 

En hilsen fra en tidligere elev:

elsa maria dekoratør uddannelse reference

Du kan glæde dig til:

 • Intense undervisningsdage og et inspirerende og lærerigt virksomhedsbesøg.

 

 • Mere end 200 siders øjenåbnende undervisningsmateriale og en lang række online videoer du kan se igen og igen (også efter uddannelsen er afsluttet).

Alt er  udviklet af Stine Grubbe og baseret på hendes egen dekoratør uddannelse og hendes indblik i branchen efter mange års rådgivning og projektløsning i detailbranchen.  Du får viden, værktøjer og øvelser du kan bruge fremadrettet, til at udvikle dine evner, dine kompetencer, dine ideer og til hele tiden at styrke din forretning.

 

 • Personlig sparring med Stine Grubbe omkring din forretningsstrategi og forretningsudvikling.

 

 • Adgang til lukket facebook gruppe hvor du kan sparre og idéudveksle med Stine og de andre elever.

 

 • Mulighed for at udvikle og arbejde intenst, livgivende og saliggørende med din kreativitet.

 

 • Efter uddannelsen er der mulighed for at samarbejde og/eller få henvist opgaver fra Stine Grubbes kunder og samarbejdspartnere.

Det praktiske:

 

Næste dato for uddannelsesstart:

August 2020 starter næste hold af dekoratøruddannelsen 2020.

Øvedage hold AW20:  Bekræftes senere

Herudover kommer et virksomhedsbesøg.
Virksomhedsbesøget er frivilligt, men meget inspirerende, og anbefales alle at deltage på.

Undervisnings- og øvedage foregår både i vores inspirerende kursuslokaler i Skenkelsø, mellem Roskilde og Hillerød. Der er gratis parkering, og for elever der ikke har mulighed for at køre selv, er der opsamling på Ølstykke station kl 08.30 på undervisningsdage (husk at give besked hvis du skal hentes).

Undervisningen starter alle dage kl. 09.00 og slutter kl. 16.00.

Der er frokostsandwich, eftermiddagskage og vand inkluderet på undervisningsdage, og te-køkken hvor der kan laves te og kaffe, i løbet af dagen.

Elever der ønsker at overnatte, kan benytte Skjalm Hvide Hotel i Jørlunde, Schyberggaard B&B, eller Bybjerggaard B&B. Alle steder er skønne – vi har tjekket!

Pris for uddannelsen er DKK 17.995,00 – og kan betales samlet, eller i 10 100% gebyrfri rater.

BOOK DIN PLADS HER (og få adgang til første modul med det samme):

ONLINE ONLY (KLIK) Fuldt pensum. Mulighed for deltagelse på 1 øve-dag.

UDDANNELSEN LIVE (KLIK) Fuldt pensum. Fuld deltagelse.

Har du spørgsmål til uddannelsen er de velkomne!
Send dine spørgsmål til stine@stinegrubbe.dk eller ring: 27282800

STRAKS EFTER TILMELDING, FÅR DU ADGANG TIL MODUL 1,
OG KAN GÅ I GANG MED AT ØVE

“Jeg investerede i uddannelsen fordi jeg gerne ville skifte jobretning, og komme tilbage til at arbejde med noget kreativt – og jeg manglede papir på at jeg kunne, og at jeg havde kompetencerne.

Herudover ville jeg gerne have en grundig opdatering af min viden, og også have nogle konkrete værktøjer, i og med at jeg ikke har en rigtig dekoratør uddannelse.

Jeg har fået en masse ting ud af uddannelsen!

Selvfølgelig alle principperne omkring dekoration, visual merchandising og styling.

Det er kompetencer som jeg aldrig har haft, på trods af en lang design uddannelse, og på trods af, at jeg faktisk har arbejdet med merchandising.

Det betyder bl.a. at jeg har fundet ud af hvorfor noget dekoration virker og hvorfor der er noget, der ikke virker.

Det er jeg virkelig glad for at have fået indblik i, ligesom den nye viden om kundetyperne og kundepsykologi. Det har også været super interessant og brugbart at lære.
…jeg har bare fået rigtig meget ud af det hele. Både fagligt selvfølgelig, men også på det personlige plan.

Og på en måde som jeg egentlig ikke havde regnet med – og det har bare været en ekstra bonus.

Stine har været en super coach og har været virkelig god til at motivere, og til at få mig til at tro på mig selv.

Den mentale coaching har faktisk næsten været det allerbedste – altså det har det faglige selvfølgelig også.

Og øve-dagene har været super-inspirerende!

Både at møde de andre og høre deres historie – og at høre om Stines personlige historie og hvordan hun har bygget sin forretning op!!

Uddannelsen været rigtig god, jeg har fået et stort udbytte både mentalt og fagligt – en uddannelse jeg virkelig kan bruge ude i ‘den virkelige verden’.”

Ann Lie
Elev på Dekoratøruddannelsens 2019 hold

Noget i mig er vækket til live.

Noget der har været glemt eller gemt væk i mange år.

Jeg mærker, at der er blevet åbnet op for de kreative sluser og at kreativiteten bobler frem i mig på ny.
Det er en stærk og positiv følelse og føler jeg mig oplivet, energisk og levende efter, at være påbegyndt deko-uddannelsen”

Elsa Maria
Elev på Dekoratør Uddannelsens 2019 hold

Se hvad andre siger:

Mette helena rasmussen

Charlotte Hedeman Gueniau

Creative Director hos RICE Denmark

“Fint og brugbart kursus, med rigtig mange essentielle tips!

Relevant musthave for de fleste der arbejder i detailhandelen.”

 

Betina Thorsager Jensen

Vintage Paint ekspert hos Jeanne d’Arc Living

 “Et rigtig godt kursus! Fyldt med inspiration og værktøjer der gør dekorationsarbejdet nemmere og bedre. Jeg skal i mit job hele tiden lave ny inspiration til kunderne – og har i høj grad brug for inspiration og idéer.

Jeg vil anbefale kurset til ALLE der arbejder i detailbranchen – også selvom man har været i faget i mange år.

Stine har nogle gode indgangsvinkler og masser af inspiration. ”

Om underviseren:

 

Stine Grubbe er dekoratør uddannelsens ankerpunkt.

Stine er uddannet dekoratør og stylist og har mere end 25 års erfaring fra detailbranchen.

Hun er foredragsholder for PEJ Gruppen, ambassadør for Formland messen, og er blandt Danmarks bedste, og mest passionerede formidlere af visuel kommunikation – inklusive visual merchandising, og er af erhvervsavisen Børsen, udnævnt som Indpisker af Detailhandelen.

Stines mangeårige og alsidige indblik i detailbranchen, har resulteret i en effektiv og moderne dekoratøruddannelse, med et skarpt blik for, hvilke elementer der er vigtige for branchen i dag, så du på alle måder er godt rustet til at skabe en forretning efter uddannelsen.

Efter uddannelsen er du ikke blot en dygtig dekoratør, stylist og visual merchandiser, men har også et godt kendskab til, hvordan du kan skabe ekstra høj værdi i din egen virksomhed og kundernes, med din nye viden.