Chat with us, powered by LiveChat

Moderne dekoratør og visuel merchandising uddannelse med både faglig, kreativ dygtiggørelse, personlig sparring og individuel forretningsudvikling

En sund forretning baseret på din passion og dit kreative talent

LUKKET FOR SALG

Tilmeld dig nyhedsmailen hvis du vil orienteres om næste hold opstart

Uddannelsen der ikke kun klæder dig på til at lave noget der er pænt, men også  noget der kan sælge varer, og som samtidigt fokuserer på forretningsudvikling af din eksisterende eller nye virksomhed.

Dekoratør og visual merchandising uddannelse med certificering

Moderne uddannelse til dekoratør, stylist og visual merchandiser, med certificering.

En uddannelse for dig, der vil arbejde professionelt med din kreativitet, uanset om det skal være på fuldtid, deltid, i din butik eller for andre virksomheder, eller måske et helt andet set up.

Uddannelsen tager udgangspunkt i Stine Grubbes mange års praktiske erfaring med at rådgive omkring visuel branding, konceptudvikling og visual merchandising og forretningsudvikling.

Fra sin daglige gang i branchen, ved hun hvad der er brug for ude hos virksomhederne – og den indsigt kommer naturligvis dig til gode, i din nye uddannelse.

Faglig indsigt, kreativitet og business

I løbet af uddannelsen kommer du derfor både igennem fagligt stof omkring visual merchandising, styling og dekoration, du får hjemmearbejde og praktiske øvelser, og herudover kommer også igennem elementer der handler om din forretning, og hvordan du opbygger den, naturligvis med personlig sparring fra Stine.

Du bliver altså klædt godt på, til at få gang i kunder, salg og markedsføring af din (måske nye) virksomhed.

Sådan sikrer vi, at du får maksimalt udbytte af din investering i vores Dekoratøruddannelse allerede fra dag 1.

En moderne dekoratøruddannelse

Dekoratøruddannelsen er en privat uddannelse, afsluttende med certificering, for personer der vil arbejde med visuelle, kreative koncepter og projekter i virksomheder eller for private.

Uddannelsen klæder dig på med viden, værktøjer, praktiske øvelser og forretningsudvikling, til at løse forskellige opgaver med udgangspunkt i elementerne der indgår i dekoration, styling og visual merchandising – uanset om du vil skabe en ny forretning eller bruge din nye viden til at styrke den forretning du allerede har.

 

En høj grad af personlig opgaveløsning

 

Der lægges vægt på at udvikle en høj grad af personlig og kreativ opgaveløsning, for den enkelte, så eleven efter uddannelsen, kan skille sig ud fra mængden, i både opgave løsning for kunderne, og i markedsføring af egen virksomhed.

Uddannelsen veksler mellem teori, praksis og hjemmearbejde og elever skal være indstillede på at arbejde selvstændigt med hjemmearbejdet.

Se modulerne længere nede på siden, for yderligere information.

Er det noget for dig?

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af nedenstående punkter, er dekoratør uddannelsen helt sikkert noget for dig!

– Jeg ønsker at arbejde mere med min kreativitet og visuelle passion

– Jeg vil gerne leve helt eller delvist af mine kreative evner

– Jeg er klar til at lægge en målrettet indsats

– Jeg har en forretning/virksomhed hvor viden om visual merchandising og forretningsudvikling, ville supplere den eksisterende forretning og kunder fantastisk godt

– Jeg arbejder i en butik, og ved at arbejdet med visual merchandising skaber fantastiske resultater i form af salg, så jeg vil specialisere mig, og blive endnu dygtigere

– Jeg vil gerne specialisere mig indenfor branchen, og ved at de jobs der er mest spændende, er dem hvor jeg kan bruge min kreativitet

– Jeg arbejder i branchen (som ejer eller medarbejder) og ønsker en videreuddannelse jeg kan bruge, allerede fra første undervisningsmodul

– Jeg vil have kompetencer som er en mangelvare i branchen, med de muligheder og privilegier det giver, både i forhold til løn og jobmuligheder

– Jeg sælger produkter på anden vis, hvor det er essentielt at kunne præsentere produkterne på den allerbedste måde, og kombinationen af kreativitet, faglig viden og forretningsudvikling, er perfekt til mig.

 

Hør mere

Skriv dig på listen her, og høre mere om dekoratøruddannelsen.

Hvad går det ud på?

Uddannelsen er baseret på visual merchandising ekspert og foredragholder Stine Grubbes mange års erfaring og indblik i detailbranchen, og er et udtræk af hvilke elementer af visual merchandising der er brug for i branchen anno 2020, samt kommerciel forretningsudvikling.

Derfor går du fra uddannelsen, klar til både at løse dekoratør, stylist og visual merchandising opgaver kreativt og dygtigt, og samtidigt er du i fuld gang med at udvikle din forretning/virksomhed – uanset om det er en ny virksomhed der skal opbygges, eller en eksisterende virksomhed der skal udvikles og måske opgraderes.

Uddannelsens moduler

Herunder kan du læse om indholdet i modulerne.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er de meget velkomne enten via mail: stine@stinegrubbe.dk  eller  telefon: 27282800

Introduktion

SÅ er du i gang!!

På introduktions modulet, introduceres du til visual merchandising teorien, så du allerede nu begynder at se butikker og inspiration på en helt får en forståelse for visual merchandising og elementerne der hører til faget.

I modulet gennemgår vi også den kommende uddannelse, så du har et grundigt overblik over hvad du allerede fra skal i gang med at forberede, hvilke tiltag du skal gøre.

Slutteligt introduceres du til den afsluttende opgave, og hvad der kræves, for at bestå den.

Opgaven er naturligvis frivillig, men obligatorisk, hvis du ønsker certificering.

 

Forretningsudvikling

Et vigtigt element af kurset er forretningsudvikling, baseret på Stine Grubbes indsigt i branchens behov og muligheder.

I processen med din forretningsudvikling, gennemgår vi en række forskellige forretningsvinkler, nicher og kundemuligheder, som du skal overveje.

Så kan du allerede, i starten af din uddannelse, påbegynde de første forberedelser til den forretning du skal i gang med at bygge op – eller videreudvikle og styrke den forretning du måske allerede har.

Dette er med til at sikre at du får en flyvende start, når du har afsluttet uddannelsen.

Nicherne og nogle af de elementer du introduceres til i de første moduler, kommer du bl.a. til at arbejde med, undervejs i resten af uddannelsesforløbet.

Butikken som helhed

Vi fordyber os i at arbejde med butikken som helhed.

Vi går i dybden med visuel konceptudvikling og butiksindretning, og skaber forståelse for hvordan man stimulerer kundeflow/trafik rundt i butikken.

Modulet giver dig en god forståelse for den overordnede planlægning af dine visual merchandising opgaver og bliver klædt på til at rådgive kunderne omkring hele butikken.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

Værktøjskasse

Modulet præsenterer dig for en række værktøjer du kan bruge fremadrettet til at planlægge opgaver, kampagner, salg, og ikke mindst planlægge din kostbare tid – et ekstremt vigtigt element, der er guld værd!

Du bliver også præsenteret for  værktøjer der hjælper dig med idéudvikling og får eksempler på hvordan du præsenterer opgaver og oplæg til dine kunder.

 

Praktiske øvedage

De praktiske øvedage foregår i kursuslokalerne på Nordsjælland (Skenkelsø) og her får du praktisk erfaring i faget, og i at at lave opstillinger, styling, skilte, displays mv. med masser af praktiske øvelser, så du , sammen med Stine, lynhurtigt får konkret og hands-on erfaring med den nye viden – det hjælper dig hurtigt i gang, med de kommende moduler og hjemmearbejde.

Øvedagene er frivillige, men anbefales.

Der er inkluderet 4 øvedage i uddannelsen – og du kan tilkøbe yderligere, hvis du ønsker flere.

Du går hjem fra øvedagene, inspireret og fuld af kriblen for at komme videre.

Kundetyper & kundepsykologi

I dette modul lærer du om kundeadfærd, kundepsykologi og kundetyper.

Du får indsigt i hvilke visuelle triggere de forskellige kundetyper reagerer henholdsvis positivt og negativt på, og får en solid forståelse for, hvordan du kan bruge den viden i både din egen forretning og hos dine kunder til at skabe salg.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

Visual Merchandising

I dette modul går vi i dybden med den grundlæggende, praktiske teori omkring dekoration og visual merchandising.

Du kommer til at arbejde med dimensioner, balance, blikfang & brændpunkt, lag, de forskellige opstillingsmodeller mv, så du får et fundament til at begynde at forstå visual merchandising, og kunne analysere både egne og andres visual merchandising.

Undervejs er der masser af visuel inspiration, så den nye læring, tager form.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

Farver & belysning

I dette modul går vi i dybden med den grundlæggende, praktiske teori omkring dekoration og visual merchandising.

Du kommer til at arbejde med dimensioner, balance, blikfang & brændpunkt, de forskellige opstillingsmodeller, så du får et fundament til at begynde at forstå visual merchandising, og kunne analysere både egne og andres visual merchandising.

Undervejs er der masser af visuel inspiration, så den nye læring, tager form.

Du introduceres også til belysning, og får indblik i hvorfor og hvordan du bruger belysning i og foran butik.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

Skiltning

Skiltning er en vigtig del af visual merchandising og dekoratør faget.

På dette modul introduceres du til skilteskrivning og komponering af skilte, du får et indblik i hvordan du kan bruge skilte til branding og storytelling, og du introduceres til den klassiske dekoratør ‘hug-skrift’.

Afslutningsvis introduceres du til modulets opgave, som du skal arbejde på til næste modul.

” Jeg vidste intuitivt fra starten at jeg havde fat i en ressourcestærk retail ekspert, som ud fra devisen “den man elsker tugter man” ville give mig råt for usødet besked om hvad der kunne rykke min butik i en bedre retning.

Jeg holder meget af det høje niveau, den skæve, kreative tilgang til opgaven, farvesansen, de internationale input jeg også får med i købet , de interessante blogs hun skriver….value for money”

Maria Nielsen
Guldsmed Barbara Maria, Dragør

“Det er spændende og lærerigt og jeg har fået en masse inspiration og ideer med i bagagen. Jeg har fået en masse gode værktøjer med – og Stine er superdygtig som underviser! Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til andre!”.

Caroline Rigall
Guldsmed P. Hertz, København

Sådan foregår det:

 

Uddannelsen er opdelt i praktiske kursusdage, der består af  4 enkeltstående praktiske øvedage, samt en række online moduler til hjemmestudie, og hertil kommer hjemmearbejde. Lektier.

Herudover tilkommer et (frivilligt) virksomhedsbesøg i Storkøbenhavn.

Modulerne fremsendes med 1 måneds interval, så du har tid til de praktiske øvelser og til hjemmearbejdet.

Undervisningen består af fagstof omkring dekoration og visual merchandising, kreativ konceptudvikling og indblik i branchen, læring om kundepsykologi, kundeadfærd og kundetyper, forretningsudvikling og strategi til egen forretning – og en lang række praktiske øvelser.

Der er ikke adgangsprøve/adgangskrav, men som elev skal du være indstillet på at afsætte tid i perioderne mellem modulerne, til online modulerne, og til at løse hjemmeopgaverne.

Uddannelsen afsluttes med en prøve – og hvis denne bestås, modtager du din certificering som dekoratør, visual merchandiser og stylist.

Prøven er frivillig, men obligatorisk, hvis du ønsker certifikatet.

Det siger andre:

Mette helena rasmussen

Mette Helena Rasmussen

TV-vært og stylist

“Selv som professionel stylist kan der være meget at lære om dekoration.

Jeg kan varmt anbefale dekorationskurset til ALLE i butik, og som VIL SÆLGE MERE på noget så simpelt som at placere varerne rigtigt.”

bahne dekoratør

Helle Bahne

Retail manager

“Dekoration og styling er noget vi arbejder meget med i hverdagen hos BAHNE.

Kurset har helt sikkert inspireret mig og gjort mig yderligere bevidst om vigtigheden af dekoration i vores egne forretninger.

Kurset er godt til fortsat udvikling – og skabe nye ideer og fuld af gode værktøjer, til at dygtiggøre sig i arbejdet i hverdagen, og kan helt sikkert forbedre arbejdet med butikken.”

 

Du kan glæde dig til:

  • Intense undervisningsdage og et inspirerende og lærerigt virksomhedsbesøg.
  • Mere end 200 siders øjenåbnende undervisningsmateriale og en lang række online videoer du kan se igen og igen (også efter uddannelsen er afsluttet).Alt er  udviklet af Stine Grubbe og baseret på hendes indblik i branchen efter mange års rådgivning. Det er værktøjer og øvelser du kan bruge fremadrettet, til at udvikle dine evner, dine kompetencer, dine ideer og til hele tiden at styrke din forretning.
  • Invitation til Stines hemmelige billedarkiver, som du kan bruge som inspiration fremadrettet.
  • Personlig sparring med Stine Grubbe omkring din forretningsstrategi og forretningsudvikling.
  • Henvisning til dig/din virksomhed på Dekoratøruddannelse.dk, til virksomheder der henvender sig vedr. dekoratør og visual merchandising opgaver.
  • Invitation til lukket facebook gruppe hvor du kan sparre og idéudveksle med Stine og de andre elever.
  • Mulighed for at udvikle og arbejde intenst, livgivende og saliggørende med din kreativitet.

Det praktiske:

 

Næste kursusstart:

24. september 2019 frigives 1. online modul af uddannelsen.

Undervisningsdage:  5. november, 3. december, 7. januar og 4. februar.

Herudover kommer et virksomhedsbesøg (dato bekræftes senere). Virksomhedsbesøget er frivilligt, men meget inspirerende, og anbefales alle at deltage på.

Undervisnings- og øvedage foregår både i vores inspirerende kursuslokaler i Skenkelsø, mellem Roskilde og Hillerød. Der er gratis parkering, og for elever der ikke har mulighed for at køre selv, er der opsamling på Ølstykke eller Slangerup station kl 08.30 på undervisningsdage (husk at give besked hvis du skal hentes).

Undervisningen starter alle dage kl. 09.00 og slutter kl. 16.00.

Der er frokostsandwich og vand inkluderet på undervisningsdage, og te-køkken hvor der kan laves te og kaffe, i løbet af dagen.

Elever der ønsker at overnatte, kan benytte Skjalm Hvide Hotel i Jørlunde, Schyberggaard B&B, eller Bybjerggaard B&B. Alle steder er skønne – vi har tjekket!

Pris for uddannelsen er DKK 17.995,00 – og kan betales samlet, eller i 10 rater.

Book din plads her (KLIK)

Har du spørgsmål til uddannelsen er de velkomne!
Send dine spørgsmål til stine@stinegrubbe.dk eller ring: 27282800

Se hvad andre siger:

Mette helena rasmussen

Charlotte Hedeman Gueniau

Creative Director hos RICE Denmark

“Fint og brugbart kursus, med rigtig mange essentielle tips!

Relevant musthave for de fleste der arbejder i detailhandelen.”

 

Betina Thorsager Jensen

Vintage Paint ekspert, Jeanne d’Arc Living

“Et rigtig godt kursus! Fyldt med inspiration og værktøjer der gør dekorationsarbejdet nemmere og bedre.

Jeg skal i mit job hele tiden lave ny inspiration til kunderne – og har i høj grad brug for inspiration og idéer.

Jeg vil anbefale kurset til ALLE der arbejder i detailbranchen – også selvom man har været i faget i mange år.”

 

Om underviseren:

 

Stine Grubbe er Dekoratør uddannelsens ankerpunkt.

Stine er uddannet dekoratør og har mere end 25 års erfaring med detailbranchen.

Hun er foredragsholder for PEJ Gruppen, ambassadør for Formland messen, og er blandt Danmarks bedste, og mest passionerede formidlere af visuel kommunikation – inklusive visual merchandising, og er af erhvervsavisen Børsen, udnævnt som Indpisker af Detailhandelen.

Stines mangeårige og alsidige indblik i detailbranchen, har resulteret i en effektiv uddannelse, med et skarpt blik for hvilke elementer der er vigtige for branchen, så du på alle måder er godt rustet til at skabe en forretning efter uddannelsen.

Efter uddannelsen er du ikke blot en dygtig dekoratør, stylist og visual merchandiser, du har også et godt kendskab til, hvordan du kan skabe ekstra høj værdi i din egen virksomhed og kundernes, med din nye viden.

Der er lukket for tilmelding

Skriv dig på venteliste og få besked når der åbnes op