Praktisk kursus-dag med visual merchandising

½ eller 1 arbejdsdag sammen med Stine Grubbe – i din butik. Hvor vi arbejder intenst med visual merchandising, trimning og salgsoptimering.

Vi bygger en vindueudstilling ud fra visual merchandising principperne, vi salgsoptimerer inde i butikken, laver salgsopstillinger og trimmer hylder, bøjlerækker, salgsborde mv.

Undervejs fortæller jeg dig hvad jeg gør, hvorfor og hvordan det virker, så du får et indblik i, hvordan du selv hele tiden arbejder med butiksarealet, så du efter dagen selv kan arbejde videre med butiksarealet, og hele tiden udvikle butikken i den rigtige retning.

Det er en udbytterig dag med rigtig god hands-on erfaring for dig i butik.

Bliv klædt på til at nudge kunderne visuelt.

Butikstrimning skal foregå løbende. Hverdag, hele dagen. Udover hjælp og rådgivning af kunderne, er det en af de vigtigste opgaver for medarbejderne: At sikre at butikken fremstår salgsoptimeret og interessant, hver gang en kunde besøger butikken.

 

En klog investering

Når du investerer i dette kursus, sikrer du samtidigt at du, eller de medarbejdere der står for den daglige drift af butikken, bliver kompetente til at trimme og optimere butikken korrekt.

Prisen inkluderer:

½ eller 1 dags træning og fælles arbejdsindsats i butikken.

Lån af props efter behov.

Invitation til lukket inspirationsforum, hvor deltagerne efter kurset kan sparre, idé-udveklse og få feedback fra både mig og de andre medlemmer. 

Tid til deltagerne.

For at sikre at hver eneste deltager får et godt udbytte med hjem, er deltager antal begrænset til 2 deltagere ved denne type kursusdag.

Så er der tid til at besvare spørgsmål, gennemgå og feedbacke øvelserne i butikken, og sikre et godt fundament for at arbejde videre, efter kurset er afsluttet.

Underviseren

Stine Grubbe er underviser på dette kursus. Læs mere om Stine her >>

Send en forespørgsel

Send os en mail hvis du vil høre om priser, muligheder og ledige datoer. Det er gratis og uforpligtende >>

Andre siger

Få her et lille indblik i hvad andre siger om vores dekoratør kurser >>

Skal vi få butikken til at sælge mere?

Kontakt os!

Priser

Pris for ½ dags fælles arbejde i din butik starter ved 4500,00

Send alle dine  spørgsmål og forespørgsler direkte til Stine, det er gratis og ganske uforpligtende: stine@stinegrubbe.dk

Der er mulighed for at betale i rater.

Prisen inkluderer udover undervisningen:

  • Manual med de grundlæggende principper
  • Invitation til et lukket facebook forum, hvor man kan sparre, udveksle idéer og få feedback fra både Stine og de andre medlemmer. Dette forum er ekstremt værdifuldt for medlemmerne, og naturligvis 100% frivilligt
  • Opfølgende online møde på 30 min., hvor du har mulighed for at stille yderligere spørgsmål, vise resultater og få feedback på disse.