indretningsarkitekt uddannelse

Uddannelsen tager udgangspunkt i det indblik og den viden Stine Grubbe får fra sin daglige gang i branchen, de opgaver og krav hun møder i virksomhederne, og hendes viden om branchens udfordringer.

Og med denne uddannelse, har Stine fjernet de forældede elementer fra de gamle dekoratøruddannelser, og tilføjet de kompetencer, som kunderne og opgavetyperne efterspørger i dag.

Herudover er Stine certificeret og eksamineret i kundetyper og kundeadfærd bl.a. som Certificeret Ekspert fra Institut for Kundetyper

Den ekspertise kommer naturligvis dig til gode, og uddannelsen her, er den eneste i Danmark, hvor eleverne undervises af en certificeret ekspert i kundetyper og kundepsykologi.

indretningsarkitekt uddannelse

Alle kurser og alt materiale er udviklet af Stine Grubbe.

Stine er et af Danmarks dygtigste og mest passionerede formidlere indenfor detailhandel og er af bl.a. Børsen udnævt som ‘Indpisker af Detailbranchen’.

Stine Grubbe arbejder dagligt med visuel kommunikation til kvindelige forbruger, i både butikker, i magasiner, på TV og i de opgaver hun løser for nogle af Danmarks største – og mindste – detailhandelsvirksomheder.

 

Om Stine Grubbe

Stine er grundlægger af Stine Grubbes Dekoratøruddannelse.

Stine er en anerkendt brancheekspert i detailbranchen og bevæger sig dagligt blandt store og små virksomheder i branchen som rådgiver, foredragsholder, underviser, dekoratør, stylist, visual merchandiser og rådgiver indenfor blandt andet butiksindretning, visual merchandising, konceptudvikling og forretningsudvikling.

Med Stine Grubbes Dekoratør og Stylist Uddannelse har Stine skabt en moderne version af den gammeldags dekoratøruddannelse.

dekoratør uddannelse
dekoratøruddannelse

// Ambassadør for Formland messen
// Udnævnt som ‘Indpisker for Detailbranchen’ af Børsen
// Foredragsholder på PEJ Gruppens foredragsprogram
// Rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder  – og nogle af de aller mindste
// Certificeret ekspert fra Institut for Kundetyper

Pænt er godt – men ikke nok

 

Erfaring er også godt – men heller ikke nok.

Stine véd fra sin daglige gang i detailbranchen, at det ikke er nok for en moderne dekoratør, stylist og visual merchandiser, at kunne få noget til at se pænt ud.

Og at det heller ikke er nok med mange års erfaring som dekoratør – eller mange års erfaring som underviser, for den sags skyld.

Branchen, butikkerne og kunderne udvikler sig hele tiden – og med lynets hast.

indretningsarkitekt uddannelse stine grubbe

Den forandring SKAL man uddannes ordentligt til, hvis man vil undervise og hvis man vil kunne løse opgaver på et højt niveau.

Derfor har Stine, sideløbende med arbejdet med visuelle projekter for kunderne, uddannet sig i blandt andet kommunikation, formidling, storytelling, kundetyper, kundeadfærd, salg og konceptudvikling.

Stines uddannelser, kurser og erfaring sikrer dig en viden og indsigt der rækker langt ud over ‘kun’ dekoratør kompetencerne.

Som den eneste dekoratør uddannelse i Danmark bliver du blandt andet klædt på med helt ny og forskningsbaseret viden om kundetyper og kundeadfærd.

Og det er viden der kommer til at gøre en afgørende forskel for dig, efter uddannelsen.

Både når du skal løse opgaver for dine kunder, men også i forhold til når du skal sælge dine ydelser.

Og netop dén del er lige så vigtig at være klædt godt på til, når du er færdig med uddannelsen!