Chat with us, powered by LiveChat

Om Stine Grubbe

Stine Grubbe er grundlægger af Dekoratøruddannelse.dk

Stine er oprindeligt uddannet dekoratør og farvehandler, og har i mange rådgivet store og små virksomheder i detailbranchen omkring butiksindretning, visual merchandising og forretningsudvikling.

Med Dekoratøruddannelse.dk har Stine Grubbe ønsket at skabe en moderne og brugbar version af en klassisk disciplin indenfor butikslivet, nemlig dekoratør faget.

Kurserne og uddannelserne tager udgangspunkt i Stine Grubbes mange års erfaring og indblik i detailbranchen, og hendes viden om branchens udfordringer.

Hendes specialistuddannelse i kundetyper og kunde adfærd, kommer kursister og elever til gode.

Kreativitet, passion og brancheindsigt

En moderne dekoratør og visual merchandiser skal kunne andet, end ‘blot’ få noget til at se pænt ud. Stine Grubbe har arbejdet med kundeadfærd, salg og butiksudvikling i 25 år, og det sikrer dig, som elev og kursist, relevant og brugbar viden, der har høj værdi i detailbranchen.

Stine er en populær foredragsholder i detailbranchen, og fast foredragsholder for PEJ Gruppen, hun er desuden ambassadør for Formland messen, og af erhvervsavisen Børsen udnævnt som ‘Indpisker for Detailbranchen’.

Lidt mere om Stine

// Ambassadør for Formland messen
// Udnævnt som ‘Indpisker for Detailbranchen’ af Børsen
// Foredragsholder på PEJ Gruppens foredragsprogram
// Rådgiver nogle af Danmarks største detailvirksomheder  – og nogle af de aller mindste

Alle kurser og alt materiale, er udviklet af Stine Grubbe.

Stine er et af Danmarks dygtigste og mest passionerede formidlere af visuel kommunikation indenfor detailhandel.

Stine Grubbe arbejder dagligt med visuel kommunikation til kvindelige forbruger, i både butikker, i magasiner, på TV og i de opgaver hun løser for nogle af Danmarks største – og mindste – detailhandelsvirksomheder.

Hun er oprindeligt uddannet farvehandler og dekoratør, og har bl.a. væres stylist, butiksejer og arbejdet 6 år i London i kommunikations- og mediebranchen, hvor den kvindelige livsstilsforbruger også var omdrejningspunktet.

Stine og visual merchandising

Måske kan du her blive inspireret til hvad du kan  bruge et håndværk
som dekoration og visual merchandising til, i dit liv.

Her fortæller Stine om nogle af det, hun har fået med i pakken som
dekoratør og visual merchandiser.

stine grubbe butik
stine grubbe frihuset

Min passion for visual merchandising har bragt mig vidt omkring – har altid haft en kæmpe nytteværdi, og har åbnet mange forskellige døre til spændende eventyr!

 

Da jeg i en årrække (6 år)boede i London i 90’erne, supplerede jeg min utroligt lave startløn, med dekoratøropgaver i mindre butikker. Det betød at jeg havde råd til at have min egen lejlighed, i en by, hvor husleje priserne er tårnhøje.

 

Da jeg i 00’erne havde min egen butik i Hellerup, nord for København, fik jeg utrolig meget (gratis) pressedækning i ugeblade og magasiner, blandt andet fordi min butik var et visuelt gennemført koncept, der ramte plet hos både min konkrete kundetype og målgruppe – og hos de stylister, fotografer og redaktører, der altid var på udkig efter visuelt godt indhold.

 

I forbindelse med en opgave for en kunde, blev jeg inviteret ind til TV2 Frihuset, for at fortælle om håndarbejde. Det var en god eksponering for min kunde, så det sagde vi naturligvis ja til. Efter de 5 minutter jeg ‘var på’, spurgte produceren om jeg ville komme tilbage ugen efter. Og ugen efter.

Og sådan blev det ved, i 10 måneder, uge efter uge. Hvorfor?

Blandt andet fordi, at jeg vidste præcis hvad jeg skulle tage med, og hvordan jeg skulle præsentere det i studiet, så det var visuelt interessant for både kamera og seerne. Og den slags giver begejstrede seere – ligesom det giver begejstrede kunder i butikkerne.

 

 

Da jeg på et tidspunkt fik lyst til at bruge min kærlighed til at skrive, til at lave flere skribent opgaver, kunne jeg bruge min specialviden om det visuelle, til at lave blandt andet boligartikler og kreative artikler. Derfor har jeg leveret tekster og billeder til bl.a. Boligmagasinet, Idenyt, Søndag, Liv, Femina og lignende titler. På samme måde har jeg også skrevet artikler og ekspertindlæg til klummer, bøger, magasiner og aviser, for en række forskellige virksomheder, indenfor mine speciale områder.

 

 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du også vil få gavn af for eksempel Dekoratør uddannelsen hos os, er du meget velkommen til at sende mig en mail med dine tanker og spørgsmål, så hører du snart tilbage fra mig 🙂

 

KH Stine

 

Kontakt mig hvis du vil høre mere – eller vil høre om jeg også kan hjælpe dig. Det er helt uforpligtende, og ganske gratis.

stine@stinegrubbe.dk

Du kan også se mere om mig på

www.stinegrubbe.dk

Ingen spam. Ren visuel inspiration og input.