Chat with us, powered by LiveChat

Vi er velsignet med

glade kunder

Vi samler på dem, gør os umage for dem – og vi er stolte af dem.

Mød nogle af dem herunder:

[Visual merchandising Grundkursus]:

 

Supergodt spark i retning af at prioritere noget der har været nedprioriteret. Masser af gode indsigter fra teorien, koblet på praktik.

Kursusdeltager fra København.

[Visual merchandising Grundkursus]:

Det har givet mig så meget at tænke over, det har været positivt, motiverende og inspirerende. PRØV DET, GØR DET. Jeg har nydt at sparre med andre og putter en masse i min rygsæk, til fremtidig brug.

Kursusdeltager hos Guldsmed, Slagelse.

[Visual merchandising Grundkursus]:

Det er spændende og lærerigt og jeg har fået en masse inspiration og ideer med i bagagen. Jeg har fået en masse gode værktøjer med – og Stine er superdygtig som underviser! Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til andre!

Caroline Rigall – Guldsmed P. Hertz, København.

[Visual merchandising Grundkursus]:

Det er spændende og lærerigt og jeg har fået en masse inspiration og ideer med i bagagen. Jeg har fået en masse gode værktøjer med – og Stine er superdygtig som underviser! Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til andre!

Kurset har virkelig givet mig mod på at gå i gang med visual merchandising igen. Stine er superdygtig, erfaren og fleksibel som underviser og jeg vil anbefale kurset til alle – bare kom i gang!

Bettina Kirkebjerg – Allure Beauty Group, Slagelse.

[Visual merchandising Grundkursus]:

 

Et lærerigt og inspirerende kursus, der giver lys til at komme i gang med udstillinger og forandre butikken.

Kristina – Højslev Mølle, Svendborg.

[Visual merchandising Grundkursus]:

Hos Stine får du opskriften på hvordan du får en butik til at fremstå indbydende og tiltrækkende overfor kunderne.

Hun er kompetent, inspirerende og energisk. Jeg er blevet rigtig godt klædt på til at klare dekorationsopgaverne.

Gitte – Det skønne hjørne, Mariager.

[Butikscoaching]:

Jeg vidste intuitivt fra starten at jeg havde fat i en ressourcestærk retail ekspert, som ud fra devisen “den man elsker tugter man” ville give mig råt for usødet besked om hvad der kunne rykke min butik i en bedre retning.
Jeg holder meget af det høje niveau, den skæve, kreative tilgang til opgaven, farvesansen, de internationale input jeg også får med i købet , de interessante blogs hun skriver….value for money.

Maria Nielsen, Guldsmed Barbara Maria, Dragør.

[Visual merchandising CoCreating arbejdsdag]:

Vi har været vilde med Stines besøg og især Nicole der var med undervejs på dagen, har fået meget ud af det.

Det er blevet rigtig godt alle de steder der er blevet arbejdet på i butikken, og vinduet er blevet rigtig flot og jeg er begejstret for de tanker og ideer Stine har haft har foreslået, til fremadrettet udvikling.

Kenneth Rosenbech, Butikschef, Eventyrsport Roskilde

[Foredrag om visual merchandising og butiksudvikling]: ‘Godt og inspirerende foredrag for vores forhandlere, med masser af konkrete idéer og inspiration til at udviklet sin virksomhed, med få midler. Stine er god til at formidle budskaberne og skabe entusiasme og motivation.’
Erica Fie Juhl, Salg, Jotun Danmark

 

[Foredrag om visual merchandising og butiksudvikling]: ‘Jeg kom hjem fra foredraget med Stine, med energi og lyst til at komme i gang. Stines kreativitet og store branchekendskab er meget værdifuldt, og hendes idéer og forslag gør hende til en værdsat sparringspartner for virksomheden.‘
Betina Thorsager Jensen, Vintage paint ekspert, Jeanne d’Arc Living  

[Dekorationskursus]: ‘Jeg kom hjem med en masse konkret viden og idér til, hvor jeg kan søge inspiration. Og en tro på og lyst til at gå igang.Jeg glæder mig allerede til jeg skal i gang med at pynte vinduer næste gang’
Margrethe Kallehave, Indehaver, Boutique Kræmmerhuset Nakskov

 

 

[Dekorationskursus]: ‘Workshoppen er SUPER – et skønt spark i inspirationen. TAK! – jeg vil klart anbefale workshoppen til andre. Det allerbedste har været alle de gode idéer og værktøjerne til at holde inspirationen vedlige fremover. Stine er super inspirerende.’
Linda Ryberg, Indehaver, Din Farvehandler, Næstved

[Dekorationskursus]: ‘Stine er god til at formidle og inspirere, på en helt almindelig nede-på jorden-måde. Det hele var bare rigtig godt! Rigtig godt tilrettelagt undervisning.’
Birgitte Thomsen, Bibliotekar , Holbæk Kommune

[Foredrag, butiksboost]: ‘Stines dejlige begejstring videreformidles meget fint. På ikke noget tidspunkt kedeligt og jeg følte mig virkelig fyldt op af gode ting da jeg gik derfra’.

[Dekorationskursus]: ‘Stines evne til at se mulighederne og give os et ekstra touch med hjem, er ganske særlig. Stines foredrag er et velment spark og en øjenåbner, og et foredrag jeg vil anbefale til alle detailbutikker.’
Charlotte Larsen, Farvehandler, Horsens

[Foredrag om visual merchandising og butiksudvikling]: ‘Stine er en inspirerende, engageret og levende oplægsholder og meget dygtig formidler. Er god til at lytte og inddrage tilhørere. Alle gik hjem inspirerede, tilfredse og fulde af begejstring’.
Søren Hansen, Adm. Direktør, Guldbagerne

[Dekorationskursus]: ‘Stine er dygtig, sprudlende og giver deltagerne lyst til at kaste sig ud i tingende og komme i gang med at gøre butik (og hjem) endnu lækrere.’
Martin Rasmussen, Indehaver, Farvehuset Roskilde

 [Dekorationskursus]: ‘Jeg har haft en SUPER god dag i din workshop, omgivelserne var skønne. Inspirationen var i TOP… Havde en masse gode idéer da jeg kom hjem…. Masser konkrete råd og inspiration jeg kan bruge i butikken. Så nu glæder jeg mig til at føre det ud i butikken og til alle mine dejlige kunder… Så jeg glæder mig meget til kursus 2 :-)’
Christina Andersen, Indehaver, 3 Bjørne Vesterbro

[Dekorationskursus]: ‘Stines workshop er SUPER inspirerende og energi-givende, inkl. god stemning og god forplejning. Moodboards er et hit – og jeg giver Stine UG som workshop-leder!’
Lene Chüsler Andersen, Byggemarkedsleder, XL-byg