Vi er velsignet med
glade elever

Vi samler på dem, gør os umage for dem – og vi er stolte af dem.

Mød nogle af dem herunder:

[Dekoratøruddannelsen]:

 

Noget i mig er vækket til live.

 

Noget der har været glemt eller gemt væk i mange år.

 

Jeg mærker, at der er blevet åbnet op for de kreative sluser og at kreativiteten bobler frem i mig på ny.

Det er en stærk og positiv følelse og føler jeg mig oplivet, energisk og levende efter, at være påbegyndt deko-uddannelsen

Elsa Maria – elev fra Færøerne.

[Dekoratøruddannelsen]:

 

Jeg investerede i uddannelsen, fordi jeg trængte til et mere fagligt grundlag for min virksomhed end “blot” at være autodidakt.

 

Jeg følte, jeg havde brug for mere viden omkring dekoration og styling – både i forhold til private kunder, jeg allerede møder i min butik, men også overfor evt erhvervskunder.

 

Kort sagt en mulighed for at blive skarpere på den rådgivning jeg tilbyder mine nuværende – og fremtidige kunder.

 

Derudover tilbød dekoratøruddannelsen også en udvikling af selve forrretningsdelen, hvilket jeg fandt temmelig interessant. Det kan være rigtig svært at finde relevant sparring på dette, når man har en virksomhed som min.

 

Udover den kreative del – styling og dekorationsdelen, som har givet mig en masse nye værktøjer og viden, så vil jeg sige forretningsdelen – altså den sparring jeg har modtaget undervejs fra Stine, har gjort mig meget skarpere på, hvilken type forretning jeg har, hvilken type forretning vil jeg gerne have.

 

Og også hvilken type kunder har jeg har og hvordan tilpasser jeg mit arbejde til at ramme den kundegruppe, bedst muligt.

 

På uddannelsen har vi arbejdet med de forskellige kundetyper vi møder i vores virksomheder. Det er meget interessant og vigtig viden ifht at blive skarpere på, dels hvilken kundetyper, man har i butikken, men også hvordan man møder dem bedst muligt. Og set i fht erhvervskunder – hvordan man hjælper dem, med at møde deres kunder bedst muligt i deres butikker/virksomheder.

 

Det allerbedste har uden tvivl været muligheden for at få et fagligt fundament, den gode sparring fra Stine på forretningsdelen, samt det at være en del af en studiegruppe, hvor vi har kunne dele udfordringer, tanker og ahaoplevelser.

 

Jeg har været super glad for øvedagene, hvor vi får teorien i hænderne, omend Corona har gjort det lidt udfordrende.

 

Indsigt i kundetyperne har været rigtig interessant og vigtig viden og det har hjulpet mig med hvordan jeg skal arbejde videre for at give mine kunder mest muligt med, når de f.eks besøger butikken.

 

 

Karina Willemoes Ipsen – elev fra Hårslev.

[Dekoratøruddannelsen]:

 

Da jeg meldte mig til dekoratøruddannelsen vidste jeg ikke hvad jeg helt gik ind til.

Alt det jeg læste mig frem til var jo næsten for godt til at være sandt. Men jeg tog mod til mig, sprang ud i det og håbede på jeg ville få noget ud af det.

Jeg er ca. 10 uger inde i skoleforløbet nu og jeg har rykket mig mere end på flere år!!

 

Hvis du tror det er en uddannelse hvor man lærer at stille skåle og vaser pænt op og sætte farver sammen, så tro om igen… selvfølgelig lærer du alt inden for regler i forhold til visual merchandising, dekoration og styling… men det er ALT det andet der bl.a. gø,r at jeg nu tør tro på at jeg rent faktisk kan leve af min kreativitet.

 

 

Stine ‘presser’ mig til at se alt det i øjnene jeg ikke tør… nemlig business!  Og det er lige netop det der gør, at hvis jeg ikke havde mødt Stine havde jeg stadig været kreativ på hyggeplan.

Stine har en evne til at SE hver elev på uddannelsen og hun tager os i hånden og føre os ned af den rette sti hvor lige netop vores egen særlige kreativitet kan blomstre for fulde gardiner. Med masser af feedback på de lektier vi afleverer ca. hver 3 uge. Her taler Stine meget detaljeret om hvad der er godt og hvad der skal rettes på. Det er super konstruktivt og en guide videre på ens helt egen krea sti.

 

 Kreativitet er dybt forbundet med følelser og psykologi…. Og her på uddannelsen kommer vi også HELT i dybden med det. Vi lære hvorfor noget virker på nogen og ikke på andre. Altså personlighedstyper der gør at jeg nu forstår alting meget bedre, selv mennesker jeg møder på min vej ser jeg nu med psykologi briller på.

 

 Er du det mindste i tvivl om du er god nok ligesom jeg var? Så meld dig til denne uddannelse!!

Inden du får set dig om vil du blomstre og shine som du ikke troede var muligt!! Din kreative del af hjernen vil komme så meget på arbejde at du bliver overrasket!

Jeg er fuld af ny energi og står op før vækkeuret ringer. Jeg er klar til dagens opgaver, for nu tror jeg på det og intet kan stoppe mig.

Af hjertet tak Stine fordi du fik mig til at tro på mig selv <3

 

 

Klaudia Raj – elev fra Malmø.

[Dekoratøruddannelsen]:

 

Visual Merchandising uddannelsen har givet mig adgang til flere spændende og kreative opgaver (foto-opstillinger og indretning af butik) og et noget større ansvar i løsninger af dem.

 

Mine kompetencer er blevet mere synlige i firmaet, og jeg skal bl.a. give inspiration til ny-indretning af butikken.

 

 

Den teori, viden og erfaring jeg har fået på dekoratøruddannelsen, gør mig langt bedre rustet til at bidrage med kvalificerede bud, inspiration til og udførelse af opgaverne.

 

Jeg har fået en langt større forståelse for betydningen af kundetyper, og hvordan det kan tænkes ind i udførelsen af diverse opgaver og det gavner i høj grad mit nuværende arbejde, hvor der i forvejen er fokus på dette.

 

Jeg synes, det er sjovt og virkelig relevant, og jeg vil varmt anbefale uddannelsen.

 

 Gitte Ingemann, Marketing Assistent, CC Hobby – fra Holstebro.

[Dekoratøruddannelsen]:

 

Jeg havde allerede kigget på de andre dekoratøruddannelser, men synes at denne har et mere professionelt touch, og passer bedre til mig.

 

Jeg vil gerne have bevis/certifikat på det jeg kan, og så vil jeg gerne have en skarpere og mere målrettet profil.

 

Herudover er det altid sundt og rart at gøre et stop, og få nye øjne og vinkler på verden – både kreativt og på forretningsdelen – og netop forretningsdelen er et kæmpe plus ved netop denne dekoratøruddannelse.

 

Selv om jeg ikke er helt afklaret på hvad jeg skal efter uddannelsen, er jeg allerede meget skarpere på hvad jeg vil.

 

Det allerbedste har været, at min hjerne er blevet inspireret, aktiveret og blevet skarp – og at jeg er blevet bevidst og tænker over fremtiden.

 

At få indsigt i kundepsykologi og kundetyper og salg, kan jeg allerede nu se bliver rigtig godt at have, fremadrettet og at man kommer hele vejen rundt på uddannelsen:

 

Det kreative, salget OG forretningsudvikling er fedt – jeg havde simpelthen ikke gennemskuet, hvor stor en bonus det var.

 

Karen Bak – elev fra Odense.

[Dekoratøruddannelsen]:

 

Jeg investerede i uddannelsen fordi jeg gerne ville skifte jobretning, og komme tilbage til at arbejde med noget kreativt – og jeg manglede papir på at jeg kunne, og at jeg havde kompetencerne.

 

Herudover ville jeg gerne have en grundig opdatering af min viden, og også have nogle konkrete værktøjer, i og med at jeg ikke har en rigtig dekoratør uddannelse.

 

Jeg har fået en masse ting ud af uddannelsen!

 

Selvfølgelig alle principperne omkring dekoration, visual merchandising og styling.

 

Det er kompetencer som jeg aldrig har haft, på trods af en lang design uddannelse, og på trods af, at jeg faktisk har arbejdet med merchandising.

 

Det betyder bl.a. at jeg har fundet ud af hvorfor noget dekoration virker og hvorfor der er noget, der ikke virker.

 

Det er jeg virkelig glad for at have fået indblik i, ligesom den nye viden om kundetyperne og kundepsykologi. Det har også været super interessant og brugbart at lære.

…jeg har bare fået rigtig meget ud af det hele. Både fagligt selvfølgelig, men også på det personlige plan.

 

Og på en måde som jeg egentlig ikke havde regnet med – og det har bare været en ekstra bonus.

Stine har været en super underviser og coach og har været virkelig god til at motivere, og til at få mig til at tro på mig selv.

 

Den mentale coaching har faktisk næsten været det allerbedste – altså det har det faglige selvfølgelig også.

 

Og øve-dagene har været super-inspirerende!

 

Både at møde de andre og høre deres historie – og at høre om Stines personlige historie og hvordan hun har bygget sin forretning op!!

 

Uddannelsen været rigtig god, jeg har fået et stort udbytte både mentalt og fagligt – en uddannelse jeg virkelig kan bruge ude i ‘den virkelige verden’.

Ann Lie – elev fra Nordsjælland.

[Dekoratøruddannelsen]:

 

For mig har det bedste været en åbenbaring i hvilket bredt omfang, man kan bruge uddannelsen ift. job og opgaver.

 

Jeg havde fra starten nok låst mig fast ift. niche, og er nu blevet blæst bagover ift. hvor vidt og bredt uddannelsen kan bruges i alle brancher, og i den kontekst, hvor vigtigt det er at finde éen niche at dygtiggøre sig inden for, sådan at jeg overfor en potentiel kunde, fremstår som specialist, inden for mit område.

Det har virkelig været en åbenbaring 💡

 

Ydermere, har det naturligvis været, at blive bevidst om grundbegreberne og værktøjerne ift. dekoration, styling og visual merchandising, så jeg ikke alene kun kan lave noget pænt, men også bidrage til at optimere salget hos den enkelte kunde

 

Og at opdage hvor meget psykologi der ligger bag ift. hvordan de rette farvesammensætninger kan påvirke vores humør, såvel som vores købsmønstre.

 

Der er så meget, der giver så meget mening, og som jeg virkelig kan bruge konstruktivt fremadrettet 😉

Pia W – elev fra Haderslev.

Ingen spam. Ren visuel inspiration og input.

[Visual merchandising Grundkursus]:

Det har givet mig så meget at tænke over, det har været positivt, motiverende og inspirerende. PRØV DET, GØR DET. Jeg har nydt at sparre med andre og putter en masse i min rygsæk, til fremtidig brug.

Kursusdeltager hos Guldsmed, Slagelse.

[Visual merchandising Grundkursus]:

Det er spændende og lærerigt og jeg har fået en masse inspiration og ideer med i bagagen. Jeg har fået en masse gode værktøjer med – og Stine er superdygtig som underviser! Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til andre!

Caroline Rigall – Guldsmed P. Hertz, København.

[Visual merchandising Grundkursus]:

Det er spændende og lærerigt og jeg har fået en masse inspiration og ideer med i bagagen. Jeg har fået en masse gode værktøjer med – og Stine er superdygtig som underviser! Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til andre!

Kurset har virkelig givet mig mod på at gå i gang med visual merchandising igen. Stine er superdygtig, erfaren og fleksibel som underviser og jeg vil anbefale kurset til alle – bare kom i gang!

Bettina Kirkebjerg – Allure Beauty Group, Slagelse.

[Visual merchandising Grundkursus]:

 

Et lærerigt og inspirerende kursus, der giver lys til at komme i gang med udstillinger og forandre butikken.

Kristina – Højslev Mølle, Svendborg.

[Visual merchandising Grundkursus]:

Hos Stine får du opskriften på hvordan du får en butik til at fremstå indbydende og tiltrækkende overfor kunderne.

Hun er kompetent, inspirerende og energisk. Jeg er blevet rigtig godt klædt på til at klare dekorationsopgaverne.

Gitte – Det skønne hjørne, Mariager.

[Butikscoaching]:

Jeg vidste intuitivt fra starten at jeg havde fat i en ressourcestærk retail ekspert, som ud fra devisen “den man elsker tugter man” ville give mig råt for usødet besked om hvad der kunne rykke min butik i en bedre retning.
Jeg holder meget af det høje niveau, den skæve, kreative tilgang til opgaven, farvesansen, de internationale input jeg også får med i købet , de interessante blogs hun skriver….value for money.

Maria Nielsen, Guldsmed Barbara Maria, Dragør.

[Visual merchandising CoCreating arbejdsdag]:

Vi har været vilde med Stines besøg og især Nicole der var med undervejs på dagen, har fået meget ud af det.

Det er blevet rigtig godt alle de steder der er blevet arbejdet på i butikken, og vinduet er blevet rigtig flot og jeg er begejstret for de tanker og ideer Stine har haft har foreslået, til fremadrettet udvikling.

Kenneth Rosenbech, Butikschef, Eventyrsport Roskilde

[Foredrag om visual merchandising og butiksudvikling]: ‘Godt og inspirerende foredrag for vores forhandlere, med masser af konkrete idéer og inspiration til at udviklet sin virksomhed, med få midler. Stine er god til at formidle budskaberne og skabe entusiasme og motivation.’
Erica Fie Juhl, Salg, Jotun Danmark

 

[Foredrag om visual merchandising og butiksudvikling]: ‘Jeg kom hjem fra foredraget med Stine, med energi og lyst til at komme i gang. Stines kreativitet og store branchekendskab er meget værdifuldt, og hendes idéer og forslag gør hende til en værdsat sparringspartner for virksomheden.‘
Betina Thorsager Jensen, Vintage paint ekspert, Jeanne d’Arc Living  

[Dekorationskursus]: ‘Jeg kom hjem med en masse konkret viden og idér til, hvor jeg kan søge inspiration. Og en tro på og lyst til at gå igang.Jeg glæder mig allerede til jeg skal i gang med at pynte vinduer næste gang’
Margrethe Kallehave, Indehaver, Boutique Kræmmerhuset Nakskov

 

 

[Dekorationskursus]: ‘Workshoppen er SUPER – et skønt spark i inspirationen. TAK! – jeg vil klart anbefale workshoppen til andre. Det allerbedste har været alle de gode idéer og værktøjerne til at holde inspirationen vedlige fremover. Stine er super inspirerende.’
Linda Ryberg, Indehaver, Din Farvehandler, Næstved

[Dekorationskursus]: ‘Stine er god til at formidle og inspirere, på en helt almindelig nede-på jorden-måde. Det hele var bare rigtig godt! Rigtig godt tilrettelagt undervisning.’
Birgitte Thomsen, Bibliotekar , Holbæk Kommune

[Foredrag, butiksboost]: ‘Stines dejlige begejstring videreformidles meget fint. På ikke noget tidspunkt kedeligt og jeg følte mig virkelig fyldt op af gode ting da jeg gik derfra’.

[Dekorationskursus]: ‘Stines evne til at se mulighederne og give os et ekstra touch med hjem, er ganske særlig. Stines foredrag er et velment spark og en øjenåbner, og et foredrag jeg vil anbefale til alle detailbutikker.’
Charlotte Larsen, Farvehandler, Horsens

[Foredrag om visual merchandising og butiksudvikling]: ‘Stine er en inspirerende, engageret og levende oplægsholder og meget dygtig formidler. Er god til at lytte og inddrage tilhørere. Alle gik hjem inspirerede, tilfredse og fulde af begejstring’.
Søren Hansen, Adm. Direktør, Guldbagerne

[Dekorationskursus]: ‘Stine er dygtig, sprudlende og giver deltagerne lyst til at kaste sig ud i tingende og komme i gang med at gøre butik (og hjem) endnu lækrere.’
Martin Rasmussen, Indehaver, Farvehuset Roskilde

 [Dekorationskursus]: ‘Jeg har haft en SUPER god dag i din workshop, omgivelserne var skønne. Inspirationen var i TOP… Havde en masse gode idéer da jeg kom hjem…. Masser konkrete råd og inspiration jeg kan bruge i butikken. Så nu glæder jeg mig til at føre det ud i butikken og til alle mine dejlige kunder… Så jeg glæder mig meget til kursus 2 :-)’
Christina Andersen, Indehaver, 3 Bjørne Vesterbro

[Dekorationskursus]: ‘Stines workshop er SUPER inspirerende og energi-givende, inkl. god stemning og god forplejning. Moodboards er et hit – og jeg giver Stine UG som workshop-leder!’
Lene Chüsler Andersen, Byggemarkedsleder, XL-byg

Ingen spam. Ren inspiration og input. Du kan afmelde dig nyhedsmailen med et enkelt klik