En moderne, kreativ og businessmindet stylist- & dekoratør uddannelse

Stine Grubbes Dekoratøruddannelse, er baseret på Stine Grubbes arbejde som rådgiver, foredragsholder, redaktør, dekoratør, stylist og visual merchandiser i mange forskellige typer virksomheder, og med de indsigter, efterspørgsler opdagelser og erfaringer dette arbejde har givet.

Al materiale til uddannelsen er nyudviklet, og udviklet af Stine Grubbe.

Det sikrer at uddannelsen ikke kun lever op til vores høje standard, men til dine kommende kunders forventninger og behov, anno 2020.

Behov for en ny version af dekoratør uddannelsen

Selve uddannelsen er etableret fordi Stine Grubbe i sin daglige gang blandt virksomheder, kunder og samarbejdspartnere i detailbranchen, oplevede at de gammeldags dekoratør uddannelser er utidssvarende og forældede.

Business kompetencer til kreative virksomhedsejere

På samme måde har Stine hyppigt mødt dekoratører og stylister fra de gamle uddannelser, som har svært ved at få kunder og opgaver, netop fordi deres uddannelser ikke svarer til det markedet efterspørger i dag, og fordi der er væsentlige kompetencer der ikke er en del af de gamle uddannelser.

Business, fagkompetencer & kreativitet

På Stine Grubbes Dekoratøruddannelses elevhold møder du af samme grund elever med dekoratøruddannelser i bagagen og med egne, eksisterende dekoratør/styling virksomheder, men som vil have opdateret deres faglige fundament.

Stine Grubbes Dekoratøruddannelse laver moderne  kurser og uddannelser, der i takt med markedet, behovet og opgavetyperne i dag – og som både bygger på visuelt håndværk, kreativitet, kundetypeadfærd, kundepsykologi og kommerciel indsigt.

Gode resultater og god business

Vi sikrer at vores elever og kursister kan skabe resultater der ikke kun er visuelt lækre og flotte, men understøtter forretningen og øger salg og kundeloyalitet.

Se et udpluk af Stine Grubbes kunder her (KLIK)

Stine Grubbes Dekoratør Uddannelse tager udgangspunkt i din kreativitet og passion, og tilføjer forretningstæft og kundeindblik.

Det bliver til en powerfuld cocktail!!

 

Kreativ er ikke nok.

Stine Grubbes Dekoratøruddannelse lægger vægt på en høj grad af kreativitet og originalitet, kombineret med konceptforståelse, kommercielt mindset og et solidt indblik i, hvordan vi skaber salg, trafik i butikken og kundeloyalitet, ved brug af visual merchandising.

boligstylist uddannelse
boligstylist uddannelse

Du lærer ikke kun at få noget til at se godt ud. Du lærer også at få det til at sælge mere. Og du lærer at skabe en forretning.  

God dekoration, styling og visual merchandising tager udgangspunkt i forretningens specifikke kundetype.

Det er nemlig kundetypen der afgør, hvad ‘der virker’, så det er vigtigt at lære forskellene på kundernes købstriggere.

Alle kurser, uddannelser og rådgivning er baseret på kundetyper, kundepsykologi og kundeadfærd.

Stine Grubbe er den eneste underviser indenfor dette fagområde i Danmark, der er certificeret ekspert i kundetyper.