maiens plakater
maiens plakater

Lone har haft tidligere jobs som salgskoordinator / salgsbackup i av-branchen og senere hen i møbelbranchen.

Da hun var yngre, kiggede hun på faktisk på indretningsarkitekt uddannelsen, men gjorde ikke noget ved det, så det har længe været en drøm om at arbejde i den visuelle, kreative verden.

Inden Lone søgte ind på Stine Grubbes Dekoratør & Stylist uddannelse, havde hun i en periode været sygemeldt med stress – ligesom så mange andre kvinder 💗 ⁠

En dag på vej hjem fra en skiferie, så hun et opslag om Stine Grubbes Dekoratør & Stylist uddannelse og var slet ikke i tvivl:

Dét skulle hun!

Hendes stress forløb havde nemlig lært hende at mærke meget bedre efter.

Følge sin mavefornemmelse, sige til og fra i hverdagen ud fra om det gjorde hende glad (vi ELSKER at hun har fundet den evne).

Da hun startede på dekoratør & stylist uddannelsen, kunne hun hurtigt mærke at hun blomstrede op.

Mærke den der sprudlen i maven.

Og efter 5 månder stod hun med sit certifikat, som nu dokumenterede at hun var uddannet visual merchandiser, stylist & dekoratør.

Allerede kort tid efter uddannelsens afslutning, startede Lone i praktik hos We Do Wood i Århus, som leverer dansk bæredygtigt møbeldesign, og hurtigt blev Lone fastansat.

 

Intern sælger – og showroom ansvarlig

Hendes primære funktion i We Do Wood er egentlig intern sælger, men under Lones praktikperiode, var virksomheden igennem en omstrukturering hvor der skulle indrettes et helt nyt showroom.

Og med sin Visual Merchandiser, stylist og dekoratør uddannelse i rygsækken, tilbød Lone at hjælpe til.

OG – der gik ikke ret lang tid, så var Lone den der stod for at indrette virksomhedens nye showroom med farver, indretning og indkøb af interiør.

Det viste sig at være en rigtig god ide at bruge Lone til virksomhedens kreative opgaver og de opdagede hurtigt hvor dygtig hun var. Så nu er Lone i gang, hver gang der skal opdateres i showroomet.

 

Kreativt job

Lone har nu fået et job hvor hun skifter mellem de kreative opgaver og de faste opgaver på kontoret.

Hun er blevet en slags visuel guide, for virksomheden har formået at sætte alle Lones kreative kompetencer i spil  – sådan at hun nu bruger alle de kompetencer, som hun har med sig fra dekoratør & stylist uddannelsen.

Efter uddannelsen er hun blevet meget skarpere på, hvor vigtig det er at arbejde med kundetyper og har fået endnu mere forståelse for produkt- og forretningsudvikling (som er en del af modulerne på uddannelsen).

 

fra stressramt til indre power

Det er vigtigt for Lone at hun selv kan vælge hvad hendes tid skal bruges på, det får hende til at trives og fyldes med god energi, så det er noget hun er meget opmærksom på hele tiden.

Hun kan mærke en indre power og at hun vokser i det med at ”lytte til sig selv” og sine behov.

Lone er blevet meget skarpere på sine kompetencer OG er blevet meget mere glad for at gå på arbejde 💗⁠ (og det er jo lige præcis det livet handler om).

Lone er gået fra at være stressramt, til at være en sprudlende, kreativ power kvinde med strategier, planer og ambitioner for hvad der skal ske fremadrettet i hendes liv (vi ELSKER det!).

(Og det er ikke tilfældigt at Lone har udviklet sig på den måde: Når vi bruger vores kreativitet og skaberkraft, styrker, det helbredet, immunforsvaret og den mentale sundhed).

Lone ved at når man lukker en dør i sit liv, så åbnes der altid en ny. (og det kan vi give hende så evigt ret i)

Man skal bare tro på det og arbejde for det 💗⁠

Lone: Du er virkelig en sej kvinde som går efter dine drømme om et dejligt arbejdsliv 💗⁠ GO GO GO!!

konkurrence designmuseum danmark
konkurrence designmuseum danmark