fotostyling blomsterstylist
øvedage-dekoratør-uddannelse

En passion for blomster

Mød Christina Gunni.

Christina er tidligere elev på uddannelsen.

Efter dekoratør uddannelsen har Christina fulgt en gammel passion for blomster og startet sin egen virksomhed med blomsterdesign.

 

Forretningsudvikling og handlekraft

Christina har ikke kun brugt alt det kreative hun har lært på uddannelsen, om farver, komposition, fotostyling, opstillinger mv. men har i høj grad også lyttet efter på business delen.

Hun har defineret en superskarp niche (tjek hendes hjemmeside og instagram) – og bruger det hun har lært om eksekvering, strategi og opbygning af et brand – og vi er simpelthen vilde med hendes power, mod og handlekraft!!

Det er lige så vigtigt at huske at bruge de værktøjer man lærer indenfor business, som det er at være kreativ og æstetisk dygtig.

Christina fortæller

Uddannelsen som dekoratør, stylist og Visual merschandiser, gav mig det skub jeg havde brug for, for at jeg for alvor kunne dykke helt ned og virkelig udfolde min kreative side.

 

Under uddannelsen  snakkede vi meget om bæredygtighed og hvordan det at have en bestemt niche, virkelig kan stille en stærkt som et brand.

 

Jeg har altid haft en gemt passion for blomster og har altid været meget kreativ på alle andre måder. pludselig gennem forløbet, faldt brikkerne bare på plads og jeg fik kombineret min passion for blomster, mine kreative evner og dét at tænke mere bæredygtigt, sammenkogt ned til GUNNI SilkStudio, som jeg driver i dag.

 

Jeg bruger stadig rigtig meget idag af det jeg lærte på uddannelsen og det er stadig min styrepind jeg vender tilbage til når jeg laver fotostyling, snakker med kunder, samarbejdspartnere, blomsterdekorationer og events.

Christina Gunni – founder / floral stylist – GUNNI SilkStudio.

 

Det er stadig den bedste gave jeg har givet til mig selv, den gang, da jeg sagde ja til Stines uddannelse. 🌸

Du kan læse mere om uddannelsen til dekoratør og stylist her:  Stine Grubbes dekoratør & stylistuddannelse

Du arbejder med styling, content creation,  Visual Merchandising, Dekoration og Fotostyling og du arbejder med business, branding, strategi og planlægning. Vi gør ALT vi kan, for at klæ’ dig på til det du gerne vil bagefter, uanset om det er som medarbejder i en virksomhed, i en virksomhed du drømmer om at skabe eller til at styrke den virksomhed du allerede har.

 

…Du er SÅ inspirerende Christina – vi er vilde med at følge din rejse på sidelinjen 💗⁠ Vi hepper på dig!!

Følg Christina  på Instagram og se hendes fantastiske kreationer.

GUNNI SilkStudio (klik her)

fotostyling blomsterstylist
dekoratør uddannelse øvedage

Se Christinas flotte hjemmeside

Christinas hjemmeside