maiens plakater
maiens plakater

Sabrina har arbejdet i rejsebranchen i det meste af hendes arbejdsliv, lige indtil hun hun startede på Stine Grubbes dekoratør & stylist uddannelse.

Der var hun nået til et sted i livet, hvor hun kunne mærke at hun havde lyst til at prøve noget nyt. Hun ville lave noget som hun brændte for.

Sabrina sagde sit job op, og brugte nogle måneder på at finde ud af, hvad der så skulle ske 💕⁠

Hun har altid interesseret sig for indretning, og søgte derfor lidt rundt på nettet og faldt over Stine Grubbes Dekoratør & Stylist uddannelse.

Hun ringede til Stine for at høre mere om uddannelsen, og derefter vidste hun bare at det skulle være lige præcis dén uddannelse.

Udover boligindretning og boligstyling delen af uddannelsen,  åbnede der sig også hel ny verden indenfor dekoratør faget, som Sabrina stort set ikke kendte noget til, men med Stines store passion og energi omkring emnet, kunne hun ikke undgå at blive grebet af dekoratør faget, og kunne  se, hvor meget hun rykkede sig ved at lære alle de grundlæggende dekoratør og styling principper og teknikker. 

Og efter opstarten af uddannelsen, kom kreativiteten og ideerne helt naturligt til hende. 

Midt i uddannelsesforløbet vidste Sabrina allerede, at hun ville starte sin egen virksomhed efter eksamen.  

Uddannelsen og undervisningen gjorde hende stærk i virksomhedsstrategi og virksomhedsudvikling, og det gav hende en tryghed i at starte sin egen virksomhed op (virkelig sejt Sabrina!!! 💕⁠)

Hun fik sin første kunde allerede under uddannelsen. Det var en øve-butik,  som hun havde fået lov til at øve vinduesdekorationer i – og butikken blev så glad for Sabrinas arbejde, at de valgte at fortsætte samarbejdet med hende.

Flere kunder er efterhånden kommet til – og i dag arbejder Sabrina både som vinduesdekoratør og boligstylist. 

Hun har fået en god start, men hun ved også at det er hårdt arbejde, for det tager tid at opbygge sin egen forretning, og derfor har hun også taget et job som lærervikar i opstarten, da det er fleksibelt og kan tilpasses og så hun kan fortsætte med det hun virkelig elsker – nemlig at arbejde med kreative løsninger.

Sabrina føler at hun står stærkt med dekoratør & stylist uddannelsen bag sig.

Sabrina du er SÅ sej.

Vi elsker at du går efter din drøm om et kreativt arbejdsliv, vi elsker at se at du lykkes med det – og vi ønsker dig alt held og lykke med på din rejse  💪💕⁠

Følg med i Sabrinas kreative arbejdsliv på Instagram

Boligstylist & dekoratør Sabrina Søndergaard (KLIK)

konkurrence designmuseum danmark
konkurrence designmuseum danmark

Billederne viser fine styling detaljer hos Sabrinas kunder