maiens plakater
maiens plakater

Da Maria var 15 år startede hun på grafiker skolen i Aalborg, men droppede ud, da hun ikke følte sig klar til en teknisk skole, selvom hun elskede faget og kreativiteten. Hun hoppede derfor over til bøgerne på HHX og gennemførte sin uddannelse der.

Hun glemte dog aldrig det kreative – og elsker det stadig – det er hendes liv og hendes passion.

I dag styler Maria kvinder  og boliger, og er uddannet Stylecoach, Makeup Statist og Boligstylist.

Hun elsker i dén grad at udvikle sig i det kreative univers, og efter hun afsluttede dekoratør & stylist uddannelsen, har Marias liv virkelig stået i det kreative tegn.

Hun har dog altid været kreativ,  men efter uddannelsen fandt hun hurtigt vejen til hvordan hun skulle bruge sin kreativitet endnu mere – og både i hendes hverdag og arbejdsliv.

Maria har styr på kreativiteten nu (som ses så tydeligt på hendes Instagram profil), på grund af uddannelsen, her hos Stine – for hun har lært at bruge sin kreativitet rigtigt, og har fået en masse viden og værktøjer til at håndtere, og gribe opgaverne rigtigt an.

Det har været den bedste, og sjoveste, og mest lærerige uddannelse med den bedste lærerinde – som brænder for at lære fra sig og dygtiggøre sine elever – fortæller Maria.

Dekoratøruddannelsen har åbnet op for mange muligheder for Maria – især indenfor boligstyling, hvor hun bruger meget af det som hun har lært. Hun var især optaget af hvordan man arbejder med kundetyperne som hun lærte at kende på uddannelsen – for nu kan hun bedre hjælpe og forstå sine kunder og deres behov – og møde dem, hvor de er og hvor de gerne vil hen med deres boligindretning.

Uddannelsen har givet Maria en større selvtillid indenfor hele hendes kreative område.

Maria er netop begyndt et samarbejde med Realmæglerne Greve & Solrød hvor hun skal bidrage til et endnu mere effektivt boligsalg og helt generelt optimere salgsprocessen for deres kunder.

På Marias Instagram profil kan du følge med i hendes seneste projekter, hvor hun blandt andet har kastet sig ud i at blive kunstmaler, for på uddannelsen lære du nemlig også om farvesammensætning og om farvers betydninger – og ja, der er mange vinkler på uddannelsen som er superbrugbare i din nye eller eksisterende business.

Go Maria!!!

Vil du følge med i alle Maria´s kreative projekter!

Så følg her:

Maria Schøen´s Instagram profil (KLIK)

konkurrence designmuseum danmark
konkurrence designmuseum danmark

Har du lyst til at læse mere om Maria og hvor sej en bad-ass business kvinde hun er, så har Berlingske skrevet en lang artikel om hende.

Læs Marias artikel i Berlingske (HER)