maiens plakater
maiens plakater

Pernille er uddannet cater, og har før uddannelsen som dekoratør og (food)stylist, drevet sit eget cateringfirma.

På et tidspunkt trængte hun (som mange andre kvinder) til at prøve noget nyt.  Trængte til at komme væk fra restaurationsbranchen, og at finde nye måder at bruge sin kreativitet på.

En sommerdag, fandt hun sammen med sin mand ud af, at Stines Grubbes dekoratør & stylist uddannelse havde alle de kreative ting, som hun gerne ville udfordre sig selv med.

Så de valgte at investere i Pernille – og hendes glæde 💗⁠ (SÅ fedt at hendes mand bare bakker op!! Vi ELSKER det!)

Da hun startede på uddannelsen, var hun lidt i tvivl om hvad hun helt præcist ville med den og hvor bredt hun skulle sprede mine vinger.

Men jo længere Pernille kom i uddannelsen, blev det tydeligt for hende, hvad hendes niche skulle være.

Hun skulle selvfølgelig være foodstylist (og hun er sindssyg god til det) 💗⁠

Som selvstændig cater elskede hun nemlig at anrette og pynte maden og tage gode billeder af den, så det gav så vanvittig god mening at det  skulle blive den niche hun skulle udvikle sin virksomhed i. En perfekt kombination af Pernilles uddannelser.

Efter uddannelsen har Pernille været på forskellige kurser med andre foodstylister, for at dygtiggøre sig og udvikle sin signaturstil endnu mere, og for at oparbejde en stabil og lækker Instagram profil ( tjek @madelsker !!)

Lige nu er Pernille på barsel, men finder tid til at øve og udvikle sin foodstyling

Hun har overtaget et af værelserne derhjemme som hun er igang med at indrette til fotostudie, for hun er nemlig i fuld gang med at planlægge og udvikle sin egen virksomhed så den står klar, når hendes barsel slutter (pænt sejt).  Pernille har en ambition om at skabe en virksomhed og et job som giver hende frihed til selv at kunne bestemme, så både børn & familie kan gå op i en højere enhed.

…Du er pretty vild, Pernille – og vi elsker det,  og ønsker dig AL held og lykke og POWER på din kreative rejse 💗⁠

Se Pernilles flotte billeder på Instagram

@madelsker (KLIK HER)

konkurrence designmuseum danmark
konkurrence designmuseum danmark

Få et lille Sneak Peak på Pernilles nye hjemmeside

Som kommer snart (KLIK HER)