Chat with us, powered by LiveChat

Overblik

Herunder kan du danne dig et overblik over de forskellige kursus muligheder indenfor dekoratør og visual merchandising. Du er også altid velkommen til at sende os en mail, med dine spørgsmål!

Kursus overblik

Herunder kan du se hvilke kurser vi har på paletten – hvis du har brug for et skræddersyet kursus til dig og/eller dine medarbejdere, kan det også sagtens lade sig gøre. Så skal du sende en mail til stine@stinegrubbe.dk  – det er gratis og ganske uforpligtende.

Intro-kursus

En hands-on og konkret kursusdag der inkluderer teori og praktiske øvelser.
Kurset er godt som begynderkursus for medarbejderne i butikken – og som opfriskningskursus for de medarbejdere der allerede er introduceret til visual merchandising og dekoration.

dekoratør kursus

Online dekoratør og visual merchandising kursus

Lær at arbejde med dekoratør og visual merchandising opgaverne, nemt og bekvemt – når og hvor det passer dig!

Kurset giver dig indblik i de grundlæggende discipliner indenfor dekoration og visual merchandising, og klæder dig på til at arbejde professionelt med denne type opgaver.

dekoratør kursus

CoCreating arbejdsdag

½ eller 1 arbejdsdag sammen med Stine Grubbe – i din butik. Hvor vi arbejder intenst med visual merchandising, vinduer, trimning og salgsoptimering.

visual merchandising kursus

Dekoratør uddannelsen

Dekoratør uddannelsen med certificering, er for dig der vil arbejde professionelt med din kreativitet, og mere specifikt med dekoration og visual merchandising, uanset om det er på fuldtid, deltid, i din butik eller for andre virksomheder.

Vi kommer både igennem fagligt stof omkring visual merchandising og dekoration og masser af praktiske øvelser, og igennem elementer der handler om din forretning, så du også bliver klædt godt på, til at få gang i kunder, salg og markedsføring af dine nye kompetencer.

Grundkursus

Dette grundkursus i dekoration og visual merchandising lærer deltagerne at tænke som en proff, og viser hvordan man skal salgsoptimere den fysiske ramme – butik og vinduer – for at skabe trafik og salg.

visual merchandising dekoratør guldsmed

Foredrag

Book et veloplagt og øjenåbnende foredrag, oplæg eller pep-talk om vigtigheden af visual merchandising som en strategisk vigtig del af butiksarbejdet, og en effektiv salgsmetode.

Alle foredrag afholdes af detailhandelsekspert Stine Grubbe og er velegnede til medarbejdere, kick-off, ledelsesgrupper, forhandleraftener, teammøder, netværks- og erfagrupper og lignende.