Chat with us, powered by LiveChat

KURSUS: Lær at skrue helt op for butikkens salgsknapper med dekoration og visual merchandising og få:

En salgsoptimeret butik der sælger varer - helt af sig selv

2 intense dage der lærer dig at salgsoptimere butikken visuelt så den ikke bare er pæn – men også sælger varer.

Næste kursus: 2. + 3. oktober

Intenst 2 dags-kursus hvor vi bliver hands-on og ultrakonkrete, når vi går i dybden med visuel salgsoptimering af butikken med dekoration og visual merchandising.

 

Kan du genkende nogle af de her
(meget almindelige) hverdagserkendelser?

…du ved godt, at det er vigtigt at sørge for at butikken ‘spiller max’ når der er kunder i butikken? Men hvordan sørger man lige for det? Hvad er det helt nøjagtigt man skal gøre?

…du arbejder allerede med butikkens visuelle udtryk så godt du kan – men du har aldrig rigtig lært hvordan du helt konkret gør det, så det gøres korrekt -så du ved faktisk ikke om du gør det rigtige.

…helt ærligt, så synes du det er svært at vide, eller finde ud af, hvordan du bliver ved med at forny butikken, lave den inspirerende, og sælgende, og også finde tiden og holde pusten.

…du må erkende at trods alle dine (og dine kollegaers) anstrengelser for at lave butikken pæn, inspirerende og indbydende, bliver der stadig solgt alt for lidt.

…der er ikke meget der sælger sig selv, og hvis du ikke når at få fat i kunderne, går alt for mange igen, uden at købe.

…du kan faktisk rigtig godt li’ at bruge din kreativitet til at skrue op for lækkerheden i butikken, og gøre den inspirerende, men du ved ikke hvordan man kobler sine kreative evner sammen med at lave noget der også sælger varer.

…du er ret kreativ, men du er usikker på om du gør det rigtige, og i tvivl om hvad du skal fokusere på, og hvor du skal starte.

Kan du nikke genkendende til bare eet af ovenstående punkter, så koster det på din bundlinje, for så mister du salgsmuligheder, hver eneste gang der er kunder i butikken.

 

Heldigvis er det ikke raketvidenskab, men noget du lynhurtigt kan forandre, når du har den vigtige grundviden – og netop dem får du men hjem på kurset her:

Når du går hjem fra dette kursus vil dit hoved summe af ny viden og input til hvordan du bruger butikken som et salgsværktøj og til at stimulere kunderne.

Du vil have et klart overblik over, hvor og hvordan du vil sætte ind.

Og udover at du har fået øjenåbnende indsigter i kundepsykologi og kundeadfærd, har du de essentielle værktøjer til HURTIGT OG OVERSKUELIGT at idéudvikle, planlægge og opbygge en butik der ved hjælp af moderne visual merchandising, driver kunderne ind i butikken, rundt i hele butikken og som trykker på kundernes købsknapper.

Næste kursus: 2.+ 3. oktober.

Læs mere og tilmeld dig længere nede:

På de 2 dages visual merchandising kursus lærer du:

 • Hvordan din specifikke kundetype afgør hvad du skal gøre i butikken, for at stimulere netop den kundetypes købstriggere og kundeadfærd.
 • Hvad visual merchandising er, og forståelse for hvordan man arbejder med visual merchandising for at salgsoptimere butikken.
 • Hvordan du bruger din kreative begejstring og får den til at understøtte butikken kommercielt.
 • Planlægning af salgsgulvet – og hvordan du får kunderne hele vejen rundt i butikken.
 • De grundlæggende dekorationsprincipper, med blikfang og med de grundlæggende opstillingsmodeller, så du kan skabe effektive salgsoplæg.
 • Farvelære – hvordan kan du bruge farverne til at skabe stemning, opmærksomhed og dynamik inde og ude, og opdage hvor vildt et værktøj, farver er.
 • Planlægning – god planlægning er MUST for gode resultater.

  Du kommer hjem med effektive værktøjer til at planlægge årets gang overordnet – og det enkelte vindue. Denne del kan alene forvandle din forretning.

 • Idéudvikling – værktøjer og viden der gør idéudvikling sjov og kreativ.
  Lær hvordan du fanger og udvikler den overflod af inspiration der er omkring os hver dag.Og det er endda sjovt og nemt!
 • Og du får helt konkret, hands-on erfaring, når du laver rigtige opstillinger sammen med Stine Grubbe og dine medkursister i de specialindrettede kursuslokaler.

“Det har bare været et supergodt kursus!
Så mange gode input og så mange øjenåbnere, især indblikket i kundetyperne har været godt.

Så godt at blive vækket af ‘sin indre søvn’. Stine er fantastisk dygtig og god til at sætte tanker i gang.”

Christina Due
Butik Karin Hermansen
Allerød & Gilleleje

“Et superinspirerende og lærerigt kursus med masser af a-ha oplevelser. Jeg har fået så meget med hjem med grundviden om udstillinger og om vores kunder.

Stine er rigtig god – og god til at give eksempler på hverdagsting, så man forstår det”.

Jeanita Jensen
Galten Dyreklinik

På kurset få du

Grundkurset i visual merchandising, giver dig et godt fundament for at begynde at arbejde professionelt med butikken som salgsværktøj.

Visual merchandising manualen

Grundbogen – VM Bibelen – spækket med viden, eksempler og guidelines, som du kommer til at bruge som opslagsværk, efter kurset.

Øvelser

Hands-on øvelser i bogen, der guider dig igennem de forskellige stadier af arbejdet med dekoration og visual merchandising.

Guides

Du får naturligvis min insiderviden og guides til do’s and don’ts, styleguides ift kundetyper, materialeguides og andet guf.

Planlægning

Værktøjer der hjælper dig med idéudvikling og planlægning, så du kan fortsætte det gode arbejde efter kurset.

A

Next step

Når du går fra kurset, har du en klar plan for, hvad du skal, for at få udført planerne  og de gode intentioner fra kurset.

Netværk

Efter kurset bliver du inviteret ind til VIP Loungen – hvor du kan teste idéer, spørge til råds, og få masser af inspiration.

Opstillings erfaring

Ved 2 dages kurset, får du tid til at lave rigtige udstillinger så du med egne hænder får helt konkret erfaring med hjem.

Styling detaljer

På 2 dages kurset træner vi styling til både salgsoplæg, vinduer og til at bruge til foto (til f.eks. Instagram og Facebook).

l

Skitsering

På 2 dages kurset får du mulighed for at arbejde med forberedende skitser, som du kan bruge til egen eller kundebrug.

Bonus 1

Introduktion til kundeadfærd og kundepsykologi, og et indblik i hvad der virker hhv. positivt og negativt på den enkelte type.

Bonus 2

Invitation til Stines hemmelige Pinterestboards, spækket med visuel inspiration og viden.

Bonus 3

Formlen der lærer dig at afkode de gode idéer du ser, og effektive opgraderingsøvelser for hele butikken.

Kurset har virkelig givet mig mod på at gå i gang med visual merchandising igen. Stine er superdygtig, erfaren og fleksibel som underviser og jeg vil anbefale kurset til alle – bare kom i gang!

Bettina Kirkebjerg, Direktør
Allure Beauty Group, Slagelse.

Det er spændende og lærerigt og jeg har fået en masse inspiration og ideer med i bagagen. Jeg har fået en masse gode værktøjer med – og Stine er superdygtig som underviser! Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til andre!

Caroline Rigall – Guldsmed P. Hertz, København.

Kurset er for dig som

 • Er i butik. Som ejer, leder, ansvarlig for varepræsentation i butik og vinduer – eller kunne godt tænke dig at blive det.
 • Har planer om at åbne eller overtage en butik, og udemærket ved at varepræsentation og konkret viden om hvordan man får størst udbytte af butikslokalerne er en ekstrem vigtig kompetence.
 • Har planer eller drømme om at arbejde med dine kreative evner, som dekoratør – og nu skal du prøve det af.
 • Skal briefe jeres visual merchandisere og dekoratør, og gerne vil kunne give kvalificeret feedback og komme med gode forslag til deres arbejde.
 • Har dekoratør, men gerne vil klare opgaven selv.
 • Trænger til inspiration og et boost af din arbejdsglæde, begejstring og motivation.

Hvis du kan nikke ja til et eller flere punkter herover, er dekoratør kurset noget for dig.

Du vil komme hjem med ny viden og kompetencer om hvordan du skal gribe opgaven an – og du vil være spækket med inspiration, motivation, begejstring og idéer, der får dig flyvende fra start!

 

Kurset er velegnet for dig som sælger sko, smykker, tøj, boligaccessories, kosmetik, bøger, chokolade, puder, helseprodukter, metervarer, tapet, heste- og hundefoder, lamper, porcelæn, plakater, delikatesser, briller eller møbler.

Du vil opdage at du kommer til at bruge din viden i butikken, vinduerne, området foran butikken, til messestande, handelsdage, events – og alle andre steder du skal vise dine produkter på mest attraktive måde.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt kurset er noget for dig, så send mig fluks en mail og spørg løs: stine@stinegrubbe.dk

Det praktiske:

 

Undervisningen foregår primært i vores inspirerende workshop lokaler i Skenkelsø, mellem Roskilde og Hillerød.

Der er gratis parkering, og for elever der ikke har mulighed for at køre selv, er der opsamling på Ølstykke eller Slangerup station kl 08.30 på undervisningsdage.

Undervisningen starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.00.

Der er frokostsandwich og sodavand inkluderet, og te-køkken hvor der kan laves te og kaffe, i løbet af dagen.

Kursister der ønsker at overnatte, kan bruge Skjalm Hvide Hotel i Jørlunde, Schyberggaard Bed & Kitchen eller Bybjerggaard Bed & Breakfast. Der er skønt hos dem alle – vi HAR tjekket!!

Har du spørgsmål til kurset, er de velkomne!

Send dem til stine@stinegrubbe.dk

Tilmelding, pris og dato:

 

Dato: 2.+ 3. oktober

Tid: 09.00 – 16.00 begge dage

Hvad køber du:

Intenst 2 dags grundkursus med både teori og praktiske øvelser.

Priser*:  2 dags kursus DKK 6995,00 pr deltager
EARLYBIRD LIGE NU: 5995,00

*Der er mulighed for at betale i 4 rater. Vælg denne mulighed under tilmelding.

Prisen inkluderer udover undervisningen:

 • 2 dages undervisning med et af Danmarks dygtigste og mest passionerede formidlere af visuel formidling i detailbranchen.
 • Den  store visual merchandising teorimappe (bruger du efter kurset til repetition, inspiration og som opslagsværk).
 • Mulighed for at maile et billede til Stine efter workshoppen, og få individuel feedback på billedet.  Det kan være billede af et vindue man har pyntet efter workshoppen som man vil have feedback på, eller et billede inde fra butikken – måske en salgsopstilling, indretningen eller lignende du vil have min feedback/sparring på. Det plejer at være en rigtig populær tilføjelse, og giver et ekstra boost, også efter workshoppen.
 • Invitation til et lukket facebook forum, hvor man kan sparre, idé-udveksle og få feedback fra både mig og de andre medlemmer. Dette forum er ekstremt værdifuldt for medlemmerne, og naturligvis 100% frivilligt og fortroligt.
 • Frokost (sandwich), the og kaffe og eftermiddagskage.

Send dine spørgsmål direkte til Stine. De er meget velkomne: stine@stinegrubbe.dk
Hvis du har butik og ønsker at afholde kurset, bedes du kontakte mig for specifikt tilbud.

Der er begrænset antal pladser (10 stks).
Salget lukkes, når pladserne er solgt.

Andre siger om kurset:

‘Supergodt spark i retning af at prioritere noget, der har været nedprioriteret. Masser af gode indsigter fra teorien, koblet på praktik’.

Kursusdeltager fra København.

Det har givet mig så meget at tænke over, det har været positivt, motiverende og inspirerende.

PRØV DET, GØR DET.

Jeg har nydt at sparre med andre og putter en masse i min rygsæk, til fremtidig brug.

Kursusdeltager hos Guldsmed, Slagelse.

Hos Stine får du opskriften på hvordan du får en butik til at fremstå indbydende og tiltrækkende overfor kunderne.

Hun er kompetent, inspirerende og energisk. Jeg er blevet rigtig godt klædt på til at klare dekorationsopgaverne.

Gitte – Det skønne hjørne, Mariager.

‘Jeg kom hjem med en masse konkret viden og idér til, hvor jeg kan søge inspiration. Og en tro på og lyst til at gå igang.Jeg glæder mig allerede til jeg skal i gang med at pynte vinduer næste gang’

Margrethe Kallehave, Indehaver, Boutique Kræmmerhuset Nakskov

‘Workshoppen er SUPER – et skønt spark i inspirationen. TAK! – jeg vil klart anbefale workshoppen til andre. Det allerbedste har været alle de gode idéer og værktøjerne til at holde inspirationen vedlige fremover. Stine er super inspirerende.’

Linda Ryberg, Indehaver, Din Farvehandler, Næstved

‘Stine er god til at formidle og inspirere, på en helt almindelig nede-på jorden-måde. Det hele var bare rigtig godt! Rigtig godt tilrettelagt undervisning.’

Birgitte Thomsen, Bibliotekar , Holbæk Kommune

[Dekorationskursus]: ‘Stine er dygtig, sprudlende og giver deltagerne lyst til at kaste sig ud i tingende og komme i gang med at gøre butik (og hjem) endnu lækrere.’

Martin Rasmussen, Indehaver, Farvehuset Roskilde

‘Jeg har haft en SUPER god dag i din workshop, omgivelserne var skønne. Inspirationen var i TOP… Havde en masse gode idéer da jeg kom hjem…. Masser konkrete råd og inspiration jeg kan bruge i butikken. Så nu glæder jeg mig til at føre det ud i butikken og til alle mine dejlige kunder… Så jeg glæder mig meget til kursus 2 :-)’

Christina Andersen, Indehaver, 3 Bjørne Vesterbro

‘Stines workshop er SUPER inspirerende og energi-givende, inkl. god stemning og god forplejning. Moodboards er et hit – og jeg giver Stine UG som workshop-leder!’

Lene Chüsler Andersen, Byggemarkedsleder, XL-byg

Der er begrænset antal pladser (10 stks)
Salget lukkes, når pladserne er solgt.