DEKORATØR & VISUAL MERCHANDISING KURSUS:

Lær at skrue helt op for butikkens salgsknapper med dekoration, styling og visual merchandising og få en salgsoptimeret butik der sælger varer.
Helt af sig selv.

Intenst grundkursus der lærer dig at salgsoptimere butikken visuelt så den ikke bare er pæn – men også sælger varer.

Skriv til stine@stinegrubbe.dk hvis vi skal lave et tilbud på et kursus hos dig.

Grundigt og dybdegående kursus hvor vi bliver hands-on og ultra-konkrete, når vi går i dybden med salgsoptimering af butikken med styling, dekoration og visual merchandising.

 

Kan du genkende nogle af de her
(meget almindelige) hverdagserkendelser?

…du ved godt, at det er vigtigt at sørge for at butikken ‘spiller max’ når der er kunder i butikken? Men hvordan sørger man lige for det? Hvad er det helt nøjagtigt man skal gøre?

…du arbejder allerede med butikkens visuelle udtryk så godt du kan – men du har aldrig rigtig lært hvordan du helt konkret gør det, så det gøres korrekt -så du ved faktisk ikke om du gør det rigtige.

…helt ærligt, så synes du det er svært at vide, eller finde ud af, hvordan du bliver ved med at forny butikken, lave den inspirerende, og sælgende, og også finde tiden og holde pusten.

…du må erkende at trods alle dine (og dine kollegaers) anstrengelser for at lave butikken pæn, inspirerende og indbydende, bliver der stadig solgt alt for lidt.

…der er ikke meget der sælger sig selv, og hvis du ikke når at få fat i kunderne, går alt for mange igen, uden at købe.

…du kan faktisk rigtig godt li’ at bruge din kreativitet til at skrue op for lækkerheden i butikken, og gøre den inspirerende, men du ved ikke hvordan man kobler sine kreative evner sammen med at lave noget der også sælger varer.

…du er ret kreativ, men du er usikker på om du gør det rigtige, og i tvivl om hvad du skal fokusere på, og hvor du skal starte.

…du ved godt at der er meget ‘guld’ at hente, hvis ellers man brugte Facebook og Instagram rigtigt, men du er ærlig talt i tvivl om hvordan man gør det rigtige på de sociale medier.

Kan du nikke genkendende til bare eet af ovenstående punkter, så mister du salg og kunder, hver eneste gang der er kunder i butikken.

Heldigvis er det ikke raketvidenskab, men noget du lynhurtigt kan forandre, når du har den vigtige grundviden – og netop dem får du men hjem på kurset her:

Når du går hjem fra dette kursus vil dit hoved summe af ny viden og input til hvordan du bruger butikken som et salgsværktøj og til at stimulere kunderne.

Du vil have et klart overblik over, hvor og hvordan du vil sætte ind.

Og udover at du har fået øjenåbnende indsigter i kundepsykologi og kundeadfærd, har du de essentielle værktøjer til HURTIGT OG OVERSKUELIGT at idéudvikle, planlægge og opbygge en butik der ved hjælp af moderne visual merchandising, driver kunderne ind i butikken, rundt i hele butikken og som trykker på kundernes købsknapper.

Skriv til stine@stinegrubbe.dk  hvis du vil ha’ et oplæg på et dekoratør kursus hos dig.

På visual merchandising kurset lærer du:

Hvordan din specifikke kundetype afgør hvad du skal gøre i butikken, for at stimulere netop den kundetypes købstriggere og kundeadfærd.

Hvad visual merchandising er, og forståelse for hvordan man arbejder med visual merchandising for at salgsoptimere butikken.

Hvordan du bruger din kreative begejstring og får den til at understøtte salget.

Planlægning af salgsgulvet – og hvordan du får kunderne hele vejen rundt i butikken.

De grundlæggende dekorationsprincipper, med blikfang og med de grundlæggende opstillingsmodeller, så du kan skabe effektive salgsoplæg.

Hvordan du bruger de grundlæggende dekorationsprincipper til at style og komponere gode billeder til f.eks. facebook, instagram, webshop og website (Udvidet Grundkursus).

Farvelære – hvordan kan du bruge farverne til at skabe stemning, opmærksomhed og dynamik inde og ude, og opdage hvor vildt et værktøj, farver er.

Planlægning – god planlægning er MUST for gode resultater.

Du kommer hjem med effektive værktøjer til at planlægge årets gang overordnet – og det enkelte vindue. Denne del kan alene forvandle din forretning.

Masser af konkret, hands-on erfaring, når du laver  opstillinger sammen med Stine Grubbe og dine medkursister i de specialindrettede kursuslokaler.

Grundkursus eller Udvidet grundkursus?

Grundkurset (1 dag) træner du de grundlæggende opstillingsmodeller og salgsoptimerende skilte med Stine i 1 dag.

Udvidet Grundkursus (2 dage), træner du grundlæggende opstillingsmodeller og salgsoptimerende skilte på dag 1.

samt uddannelse i at lave opstillinger til billeder til fotos til f.eks. hjemmeside, webshop, de sociale medier og produkt flatlays med Stine i på dag 2 (ultra nyttig kompetence). 

Ved Udvidet Grundkursus har du desuden mulighed for at få feedback på 2 billeder fra Stine, efter kurset.  Det kan være billeder fra butikken, vinduer, skilte mv.

Teorien, kursusmappen og det online klasseværelse er inkluderet i både grundkursus og udvidet grundkursus.

Skriv til stine@stinegrubbe.dk hvis du vil ha’ tilbud på et dekoratør kursus hos jer.

“Det har bare været et supergodt kursus!
Så mange gode input og så mange øjenåbnere, især indblikket i kundetyperne har været godt.

Så godt at blive vækket af ‘sin indre søvn’. Stine er fantastisk dygtig og god til at sætte tanker i gang.”

Christina Due
Butik Karin Hermansen
Allerød & Gilleleje

“Et superinspirerende og lærerigt kursus med masser af a-ha oplevelser. Jeg har fået så meget med hjem med grundviden om udstillinger og om vores kunder.

Stine er rigtig god – og god til at give eksempler på hverdagsting, så man forstår det”.

Jeanita Jensen
Galten Dyreklinik

På kurset får du:

Dette grundkursus i dekoration, styling og visual merchandising, giver dig et stærkt fundament og værktøjerne til  at arbejde professionelt med butikken som salgsværktøj.

Introduktion

SÅ er du i gang!!

På introduktions modulet, introduceres du til visual merchandising teorien, så du allerede nu begynder at se butikker og inspiration på en helt får en forståelse for visual merchandising og elementerne der hører til.

 

Skiltning

Skiltning er en vigtig del af visual merchandising og dekoratør faget.

På dette modul introduceres du til skilteskrivning og komponering af skilte, du får et indblik i hvordan du kan bruge skilte til branding og storytelling, og du introduceres til den klassiske dekoratør ‘hug-skrift’.

Butikken som helhed

Vi fordyber os i at arbejde med butikken som helhed.

Vi går i dybden med visuel konceptudvikling og butiksindretning, og skaber forståelse for hvordan man stimulerer kundeflow/trafik rundt i butikken.

Modulet giver dig en god forståelse for den overordnede planlægning af dine visual merchandising opgaver og bliver klædt på til at arbejde med butikken som helhed.

Værktøjskasse

Modulet præsenterer dig for en række værktøjer du kan bruge fremadrettet til at planlægge opgaver, kampagner, salg, og ikke mindst planlægge din kostbare tid – et ekstremt vigtigt element, der er guld værd!

Du bliver også præsenteret for  værktøjer der hjælper dig med idéudvikling og får eksempler på hvordan du præsenterer opgaver og oplæg til dine kunder.

 

Kundetyper & kundepsykologi

Kurset lærer dig om kundeadfærd, kundepsykologi og kundetyper.

Du får indsigt i hvilke visuelle triggere de forskellige kundetyper reagerer henholdsvis positivt og negativt på, og får en solid forståelse for, hvordan du kan bruge den viden i både din egen forretning og hos dine kunder til at skabe salg.

Dekoration, styling og VM

I dette modul går vi i dybden med den grundlæggende, praktiske teori omkring dekoration, styling og visual merchandising.

Du kommer til at arbejde med dimensioner, balance, blikfang & brændpunkt, lag, de forskellige opstillingsmodeller mv, så du får et fundament til at begynde at forstå visual merchandising, og kunne analysere både egne og andres visual merchandising.

Undervejs er der masser af visuel inspiration, så den nye læring, tager form.

Foto styling (KUN UDVIDET KURSUS)

På kursusdag 2 lærer du at bruge grundprincipperne til at skabe opstillinger og flatlays til fotos.

Disse er værdifulde og populære kompetencer og bruges bl.a. til at lave facebook og instagram opslag, fotos til webshop/hjemmesider, og til kataloger, magasiner og lignende.

Farver & belysning
Farver er blandt dine allermest effektive værktøjer i arbejdet med at optimere butikken visuelt.
I dette modul, lærer du hvordan du bruger farver effektivt, til at få kunderne rundt i hele butikken, og lærer hvordan du sammensætter farver på en interessant måde, der er harmonisk og overskuelig for kunden.
Belysning hænger tæt sammen med farvelære – og er endnu et vigtigt (og ofte overset) værktøj.
Du lærer hvordan du bruger belysning, og  hvad det betyder for salget.

Visual merchandising manualen

Grundbogen – VM Bibelen – spækket med viden, eksempler og guidelines, som du kommer til at bruge som opslagsværk, efter kurset.

Øvelser

Hands-on øvelser i bogen, der guider dig igennem de forskellige stadier af arbejdet med dekoration og visual merchandising.

Online kursus og gennemgang

Du introduceres til teorien i et online klasseværelse, hvor du kan se og gennemgå den vigtige viden, igen og igen.

Planlægning

Værktøjer der hjælper dig med idéudvikling og planlægning, så du kan fortsætte det gode arbejde efter kurset.

A

Next step

Når du går fra kurset, har du en klar plan for, hvad du skal, for at få udført planerne  og de gode intentioner fra kurset.

Netværk

Efter kurset bliver du inviteret ind til VIP Loungen – hvor du kan teste idéer, spørge til råds, og få masser af inspiration.

Opstillings erfaring

På øve-dagen, får du tid til at lave masser af opstillinger, så du med egne hænder får helt konkret erfaring med hjem.

Styling detaljer

På kurset træner vi styling til både salgsoplæg, vinduer og til at bruge til foto (til f.eks. Instagram og Facebook).

l

Skiltning

Indblik i hvordan du skal arbejde med skiltning ud fra den viden vi har idag om kundepsykologi og kundeadfærd

Bonus 1

Introduktion til kundeadfærd og kundepsykologi, og et indblik i hvad der virker hhv. positivt og negativt på den enkelte type.

Bonus 2

Invitation til Stines hemmelige Pinterestboards, spækket med visuel inspiration og viden.

Bonus 3

Formlen der lærer dig at afkode de gode idéer du ser, og effektive opgraderingsøvelser for hele butikken.

Kurset har virkelig givet mig mod på at gå i gang med visual merchandising igen. Stine er superdygtig, erfaren og fleksibel som underviser og jeg vil anbefale kurset til alle – bare kom i gang!

Bettina Kirkebjerg, Direktør
Allure Beauty Group, Slagelse.

Det er spændende og lærerigt og jeg har fået en masse inspiration og ideer med i bagagen. Jeg har fået en masse gode værktøjer med – og Stine er superdygtig som underviser! Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til andre!

Caroline Rigall – Guldsmed P. Hertz, København.

Hvis du kan nikke ja til et eller flere punkter herover, er dekoratør kurset noget for dig.

Du vil komme hjem med ny viden og kompetencer om hvordan du skal gribe opgaven an – og du vil være spækket med inspiration, motivation, begejstring og idéer, der får dig flyvende fra start!

 

Kurset er velegnet for dig som sælger sko, smykker, tøj, boligaccessories, kosmetik, bøger, chokolade, puder, helseprodukter, metervarer, tapet, heste- og hundefoder, lamper, porcelæn, plakater, delikatesser, briller eller møbler.

Du vil opdage at du kommer til at bruge din viden i butikken, vinduerne, området foran butikken, til messestande, handelsdage, events – og alle andre steder du skal vise dine produkter på mest attraktive måde.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt kurset er noget for dig, så send mig fluks en mail og spørg løs: stine@stinegrubbe.dk

Dekoratør & visual merchandising kurset er for dig som

  • Er i butik. Som ejer, leder, ansvarlig for varepræsentation i butik og vinduer – eller kunne godt tænke dig at blive det.
  • Har planer om at åbne eller overtage en butik, og udemærket ved at varepræsentation og konkret viden om hvordan man får størst udbytte af butikslokalerne er en ekstrem vigtig kompetence.
  • Har planer eller drømme om at arbejde med dine kreative evner, som dekoratør – og nu skal du prøve det af.
  • Skal briefe jeres visual merchandisere og dekoratør, og gerne vil kunne give kvalificeret feedback og komme med gode forslag til deres arbejde.
  • Har dekoratør, men gerne vil klare opgaven selv.
  • Trænger til inspiration og et boost af din arbejdsglæde, begejstring og motivation.

Andre siger om kurset:

‘Supergodt spark i retning af at prioritere noget, der har været nedprioriteret. Masser af gode indsigter fra teorien, koblet på praktik’.

Kursusdeltager fra København.

Det har givet mig så meget at tænke over, det har været positivt, motiverende og inspirerende.

PRØV DET, GØR DET.

Jeg har nydt at sparre med andre og putter en masse i min rygsæk, til fremtidig brug.

Kursusdeltager hos Guldsmed, Slagelse.

Hos Stine får du opskriften på hvordan du får en butik til at fremstå indbydende og tiltrækkende overfor kunderne.

Hun er kompetent, inspirerende og energisk. Jeg er blevet rigtig godt klædt på til at klare dekorationsopgaverne.

Gitte – Det skønne hjørne, Mariager.

‘Jeg kom hjem med en masse konkret viden og idér til, hvor jeg kan søge inspiration. Og en tro på og lyst til at gå igang.Jeg glæder mig allerede til jeg skal i gang med at pynte vinduer næste gang’

Margrethe Kallehave, Indehaver, Boutique Kræmmerhuset Nakskov

‘Workshoppen er SUPER – et skønt spark i inspirationen. TAK! – jeg vil klart anbefale workshoppen til andre. Det allerbedste har været alle de gode idéer og værktøjerne til at holde inspirationen vedlige fremover. Stine er super inspirerende.’

Linda Ryberg, Indehaver, Din Farvehandler, Næstved

‘Stine er god til at formidle og inspirere, på en helt almindelig nede-på jorden-måde. Det hele var bare rigtig godt! Rigtig godt tilrettelagt undervisning.’

Birgitte Thomsen, Bibliotekar , Holbæk Kommune

[Dekorationskursus]: ‘Stine er dygtig, sprudlende og giver deltagerne lyst til at kaste sig ud i tingende og komme i gang med at gøre butik (og hjem) endnu lækrere.’

Martin Rasmussen, Indehaver, Farvehuset Roskilde

‘Jeg har haft en SUPER god dag i din workshop, omgivelserne var skønne. Inspirationen var i TOP… Havde en masse gode idéer da jeg kom hjem…. Masser konkrete råd og inspiration jeg kan bruge i butikken. Så nu glæder jeg mig til at føre det ud i butikken og til alle mine dejlige kunder… Så jeg glæder mig meget til kursus 2 :-)’

Christina Andersen, Indehaver, 3 Bjørne Vesterbro

‘Stines workshop er SUPER inspirerende og energi-givende, inkl. god stemning og god forplejning. Moodboards er et hit – og jeg giver Stine UG som workshop-leder!’

Lene Chüsler Andersen, Byggemarkedsleder, XL-byg