Stines baggrund

Måske kan du her blive inspireret til hvad du kan  bruge et håndværk
som dekoration, styling og visual merchandising til, i dit liv.

Her fortæller Stine om noget af det, hun har fået med i pakken som
dekoratør og visual merchandiser.

stine grubbe frihuset
stine grubbe butik

Kontakt mig hvis du vil høre mere om uddannelsen. Det er helt uforpligtende, og ganske gratis.

Og jeg glæder mig til at høre fra dig!

stine@stinegrubbe.dk

Du kan også se mere om mig på

www.stinegrubbe.dk

Min passion for dekoration, det visuelle, kreativitet og styling, har bragt mig vidt omkring – og det har altid haft en kæmpe nytteværdi, og har åbnet mange forskellige døre til spændende eventyr!

 

Jeg blev uddannet i starten af 90’erne.

 

Da jeg i en årrække (6 år) boede i London, supplerede jeg min lave løn, med freelance dekoratøropgaver. Det betød at jeg havde råd til at have min egen lejlighed, i en by, hvor husleje priserne er tårnhøje.

 

Da jeg i 00’erne havde min egen butik i Hellerup, nord for København, fik jeg, min butik og mine produkter i eget design, utrolig meget (gratis) pressedækning i ugeblade og magasiner, blandt andet fordi min butik var et visuelt gennemført koncept der ramte plet hos både mine kunder – og hos de stylister, fotografer og redaktører, der altid var på udkig efter visuelt godt indhold.

 

I forbindelse med en opgave for en kunde, blev jeg inviteret ind til TV2 Frihuset, for at fortælle om håndarbejde. Det var en god eksponering for min kunde, så det sagde vi naturligvis ja til. Efter de 5 minutter jeg ‘var på’, spurgte produceren om jeg ville komme tilbage ugen efter. Og ugen efter.

Og sådan blev det ved, i 10 måneder, uge efter uge. Hvorfor?

Blandt andet fordi, at jeg vidste præcis hvad jeg skulle tage med af regi til ‘mit indslag’, og hvordan jeg skulle præsentere det i studiet, så det var visuelt interessant for både kamera og seerne.

Og den slags giver begejstrede seere – ligesom det giver begejstrede kunder i butikkerne.

 

Da jeg på et tidspunkt fik lyst til at bruge min kærlighed til at skrive, til at lave flere skribent opgaver, kunne jeg bruge min specialviden om det visuelle, til at lave blandt andet boligartikler og kreative artikler.

Derfor har jeg leveret tekster og billeder til bl.a. Boligmagasinet, Idenyt, Søndag, Liv, Femina og lignende titler.

På samme måde har jeg også skrevet artikler og ekspertindlæg til klummer, bøger, magasiner og aviser, for en række forskellige virksomheder, indenfor mine speciale områder.

 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt DU også vil få gavn af Dekoratør uddannelsen hos os, er du meget velkommen til at sende mig en mail med dine tanker og spørgsmål stine@stinegrubbe.dk eller ringe: 27282800

🙂

KH Stine