Dekoratøruddannelsen upgraded

live. upgraded.

For dig der vil ha’ det hele. Og lidt til.

endnu mere af alt det bedste

Ekstra øve-dag dedikeret til fotostyling, 2 ekstra specialist kurser & personlig sparring med Stine Grubbe efter uddannelsen.

På LIVE UPGRADED får du en række ekstra viden og kompetencer og en ekstra øve-dag med, som du kan bruge i din (kommende) forretning, og du får adgang til sparring og rådgivning fra Stine efter uddannelsen.

Læs herunder hvordan.

Hvad er dekoratøruddannelsen

LIVE UPGRADED?

UPGRADED er en udbygning – en opgradering – af dekoratøruddannelsens LIVE spor, og er udviklet, fordi de ekstra elementer der er en del af UPGRADED blev efterspurgt af elever på uddannelsen.

Sådan er live UPGRADED anderledes:

Ekstra øve-dag:

På UPGRADED får du en ekstra øve-dag med i uddannelsen, det vil sige du får 5 øve-dage.

På den ekstra øve-dag fokuserer vi som udgangspunkt på foto-styling, men er der andet du hellere vil fokusere på, på den ekstra øve-dag, er du naturligvis velkommen til at gøre det.

På den ekstra øve-dag fordyber vi os endnu mere i fotostyling og du får indblik i de tekniske hacks der gør dine billeder endnu bedre.

…..

Fotostyling Masterclass Online Kursus:

Du får adgang til Online Kurset ‘Fotostyling Masterclass’ hvor du fordyber dig endnu mere i fotostyling, både det kreative og det æstetiske, men også med den professionelle fotografs teknikker og proff-tips.

At kunne lave gode billeder på et professionelt niveau er en kæmpe styrke og kompetence, både i forhold til at markedsføre din egen virksomhed, men i høj grad også i forhold til opgave muligheder.

Læs om Fotostyling Masterclass her (KLIK)

…..

Synlighed i Pressen – Online Kursus:

At kunne få synliggjort sin virksomhed, sine produkter og sig selv i pressen er en effektiv måde at få vist sine kompetencer og produkter frem, at få slået sit navn fast som ekspert eller specialist og at kunne vise sin PR synlighed frem, f.eks. på hjemmesiden, gør dig bare mere interessant i kundernes øjne. PR har altid været en fast del af Stine Grubbes salgsstrategi, og Stine har både været i Børsen, TV2, Alt for damerne, Femina, Boligliv, Berlingske, Bo Bedre og en masse andet.

Du kan bruge PR på samme måde – og derfor er PR kurset en del af UPGRADED. Læs om PR kurset her (KLIK)

…..

Personlig sparring og rådgivning fra Stine Grubbe efter uddannelsen (2 timer):

Efter uddannelsen skal du for alvor i gang med at etablere dig og dine nye kompetencer. Måske skal du i gang med at starte en virksomhed, måske skal du videreudvikle den du har – eller måske skal du ud og finde et job hvor du kan få dine nye kompetencer i spil.

Uanset hvad, vil du blive lykkelig for at have Stine ved din side.

Du kan f.eks. vælge at bruge tiden på

– hjælp/sparring til kundeopgaver
– sparring og gennemgang af hjemmeside
– at stille kaskader af opklarende spørgsmål
– hjælp til at tilrettelægge dit salg
– udarbejde dit koncept

…og andre områder hvor du vil nyde godt af at læne dig op ad Stines indsigt og ekspertise i både branchen og kunderne.

Overblik over dekoratøruddannelsens spor

Eleverne fortæller:

“Jeg havde allerede kigget på de andre dekoratøruddannelser, men synes at denne har et mere professionelt touch, og passer bedre til mig.

Jeg vil gerne have bevis/certifikat på det jeg kan, og så vil jeg gerne have en skarpere og mere målrettet profil.

Herudover er det altid sundt og rart at gøre et stop, og få nye øjne og vinkler på verden – både kreativt og på forretningsdelen – og netop forretningsdelen er et kæmpe plus ved netop denne dekoratøruddannelse.

Jeg er ikke helt afklaret med hvad jeg vil efter uddannelsen endnu, der er mange spændende opgavetyper og muligheder.

Men jeg vil ha’ nogle tungere opgaver og jobs end dem jeg ta’r nu – og jeg har fået en tro på at jeg kan det. Og jeg har opdaget at jeg kan meget mere end jeg troede, og har fået virkelig god og brugbar viden og værktøjer og øvelse omkring dekoration og styling – men også om salg og kundepsykologi, som jo er lige så vigtigt!

Selv om jeg ikke er helt afklaret på hvad jeg skal efter uddannelsen, er jeg allerede meget skarpere på hvad jeg vil.

Det allerbedste har været, at min hjerne er blevet inspireret, aktiveret og blevet skarp – og at jeg er blevet bevidst og tænker over fremtiden.

At få indsigt i kundepsykologi og kundetyper og salg, kan jeg allerede nu se bliver rigtig godt at have, fremadrettet og at man kommer hele vejen rundt på uddannelsen: med det kreative, salget OG forretningsudvikling er fedt –  jeg havde simpelthen ikke gennemskuet, hvor stor en bonus det var.

Karen, Odense
Elev på Dekoratøruddannelsens 2019 hold

“For mig har det bedste været åbenbaringen om, i hvilket bredt omfang, man kan bruge uddannelsen ift. job og opgaver.

Jeg havde fra starten nok låst mig fast ift. niche, og er nu blevet blæst bagover ift. hvor vidt og bredt uddannelsen kan bruges i alle brancher, og i den kontekst, hvor vigtigt det er at finde éen niche at dygtiggøre sig inden for, sådan at jeg overfor en potentiel kunde, fremstår som specialist, inden for mit område.

Det har virkelig været en åbenbaring 💡

Ydermere, har det naturligvis været, at blive bevidst om grundbegreberne og værktøjerne ift. dekoration, styling og visual merchandising, så jeg ikke alene kun kan lave noget pænt, men også bidrage til at optimere salget hos den enkelte kunde

Og at opdage hvor meget psykologi der ligger bag ift. hvordan de rette farvesammensætninger kan påvirke vores humør, såvel som vores købsmønstre.

Skal jeg fremhæve noget, er det nok det, jeg vil fokusere på.

Der er så meget, der giver så meget mening, og som jeg virkelig kan bruge konstruktivt fremadrettet 😉”

Pia, Haderslev
Elev på Dekoratørudannelsens 2019 hold

Ingen spam. Ren inspiration og input.

Det siger andre:

Mette helena rasmussen

Mette Helena Rasmussen

TV-vært og stylist

“Selv som professionel stylist kan der være meget at lære om dekoration.

Jeg kan varmt anbefale dekorationskurset til ALLE i butik, og som VIL SÆLGE MERE på noget så simpelt som at placere varerne rigtigt.”

bahne dekoratør

Helle Bahne

Retail manager

“Dekoration og styling er noget vi arbejder meget med i hverdagen hos BAHNE.

Kurset har helt sikkert inspireret mig og gjort mig yderligere bevidst om vigtigheden af dekoration i vores egne forretninger.

Kurset er godt til fortsat udvikling – og skabe nye ideer og fuld af gode værktøjer, til at dygtiggøre sig i arbejdet i hverdagen, og kan helt sikkert forbedre arbejdet med butikken.”

 

“Jeg investerede i uddannelsen fordi jeg gerne ville skifte jobretning, og komme tilbage til at arbejde med noget kreativt – og jeg manglede papir på at jeg kunne, og at jeg havde kompetencerne.

Herudover ville jeg gerne have en grundig opdatering af min viden, og også have nogle konkrete værktøjer, i og med at jeg ikke har en rigtig dekoratør uddannelse.

Jeg har fået en masse ting ud af uddannelsen!

Selvfølgelig alle principperne omkring dekoration, visual merchandising og styling.

Det er kompetencer som jeg aldrig har haft, på trods af en lang design uddannelse, og på trods af, at jeg faktisk har arbejdet med merchandising.

Det betyder bl.a. at jeg har fundet ud af hvorfor noget dekoration virker og hvorfor der er noget, der ikke virker.

Det er jeg virkelig glad for at have fået indblik i, ligesom den nye viden om kundetyperne og kundepsykologi. Det har også været super interessant og brugbart at lære.
…jeg har bare fået rigtig meget ud af det hele. Både fagligt selvfølgelig, men også på det personlige plan.

Og på en måde som jeg egentlig ikke havde regnet med – og det har bare været en ekstra bonus.

Stine har været en super coach og har været virkelig god til at motivere, og til at få mig til at tro på mig selv.

Den mentale coaching har faktisk næsten været det allerbedste – altså det har det faglige selvfølgelig også.

Og øve-dagene har været super-inspirerende!

Både at møde de andre og høre deres historie – og at høre om Stines personlige historie og hvordan hun har bygget sin forretning op!!

Uddannelsen været rigtig god, jeg har fået et stort udbytte både mentalt og fagligt – en uddannelse jeg virkelig kan bruge ude i ‘den virkelige verden’.”

Ann Lie
Elev på Dekoratøruddannelsens 2019 hold

elsa maria fortæller
fotostyling uddannelse

FØLG DIN DRØM om et (mere) kreativt liv

Tilmeld dig infolisten herunder og hør mere om kreativitet - og om uddannelsen

Nem afmelding med et enkelt klik

Fedt! Og velkommen til :-) Vi ses i din inbox, til visuel inspiration og viden der rykker!