boligstylist uddannelse online
boligstylist uddannelse online

Dekoratør Uddannelsen – Online

Dekoratør uddannelsen online

Dekoratør Uddannelsen Online:
Alt det bedste – og mere til.

Det faglige indhold er det samme.
Du bestemmer hvor meget mere du vil ha’ med:

Med eller uden øvedag.

Med eller uden feedback.

Du bestemmer.

Hvad er dekoratør uddannelsen

ONLINE ONLY / online upgraded?

Dekoratør Uddannelsen Online  Only og Online UPgraded, er den samme uddannelse som Stine Grubbes Dekoratør Uddannelse altid har været – bare med mere frihed og flere valgmuligheder til dig.

Du lærer boligindretning, fotostyling, eventstyling, blomster styling – og som det stærke, kreative fundament, naturligvis også klassisk dekoration og styling.

Og du bestemmer selv om du vil tilvælge feedbacks og øvedag.

dekoratør uddannelse med fuld fleksibilitet

Du får adgang til alle lektioner og alle materialer online, i det online klasseværelse, og adgang til dit holds lukkede facebook gruppe, og inviteres til hver eneste live-session. Du får adgang til modul 1 med det samme, og herefter frigives adgang til næste modul med 1 måneds mellemrum.

Men – du bestemmer hvor meget (eller hvor lidt) du vil have os ind over din uddannelse. Om du vil ha’ øvedag, om du vil ha’ dekoratør manualen, og om du vil ha’ feedback. Og du betaler kun for det du vil ha’.

Sådan er uddannelsen bygget op.

Vi har designet en ramme med alle dekoratør uddannelsens stærke elementer,
i et format der fører dig sikkert igennem al den nye viden du skal suge til dig:

boligstylist uddannelse

Online klasseværelset

Her finder du dekoratør uddannelsens moduler med alle lektionerne, downloads og bonus materiale.

Du kan også se modulerne via app’en ‘Simplero’, som du kan downloade i app’store og google play.

Når du har downloadet den, logger du ind med det login du får, straks efter du har tilmeldt dig uddannelsen.

Nemt og enkelt 🙂

boligstylist uddannelse

Dekoratør workbook'en

Som elev på uddannelsen, modtager du den lækre dekoratør workbook.

Den er fyldt med den grundlæggende viden du også lærer undervejs på dekoratør uddannelsen, og er altså en fysisk udgave af dele af undervisningsmaterialet.

Og så er den bare lækker og inspirerende at have stående. Vi sender dig workbook’en kort efter du har tilmeldt dig.

På både Online Only og UPgraded kan du vælge at følges med et hold og deltage i:

dekoratør uddannelsens challenges

LIVE sessions & challenges

Undervejs i uddannelsen (ca. hver anden uge), holder vi online LIVE sessions – enten i Facebook gruppen eller via Zoom, og her kan du stille spørgsmål til os, og vi giver feedback på noget af det hjemmearbejde I afleverer.

Skulle du være forhindret i at deltage i en LIVE session, er det godt at vide at den bliver optaget, og ligger tilgængelig i Facebook gruppen bagefter.

Vi sørger også for at inspirere og udvikle jeres kompetencer med en række challenges. De er ALTID frivillige at deltage på, men vi opfordrer jer til det, for de er designet til at udvikle bestemte kompetencer hos jer.

boligstylist uddannelse

Facebook gruppen

Den lukkede Facebook gruppe, er dit holds daglige klasseværelse. Her mødes vi og deler inspiration, ideer, erfaringer og hjælper og hepper på hinanden.

Du kan naturligvis også bruge facebook gruppen som ethvert andet klasseværelse, og stille spørgsmål til os og til de andre elever. Facebook gruppen skaber et stærkt fællesskab på dit hold, og tilføjer en ekstra (og virkelig skøn) dimension til uddannelsen.

Stine på sidelinjen: Hvis du er på Online UPgraded, får du også dette med:

boligstylist uddannelse

Personlig øvedag med stine grubbe

Du kan glæde dig til din 1:1 strategi & øvedag med Stine Grubbe i hendes inspirerende studio i Ølstykke⁠ (tæt på S-tog).

Dagen er dedikeret til – dig.  Du fyldes op med personlig sparring, feedback og undervisning af Stine, på præcis dét du har brug for.

For eksempel: Opstillinger, fotostyling, strategi, salg, personligt mod, hjemmeside sparring – du bestemmer, dagen er din.

personlig feedback dekoratør uddannelsen

Feedback på 3 afleveringer

Som Online UPgraded elev får du personlig feedback fra Stine. Som afrunding af modul 1 + 2, modul 3+4 og endeligt modul 5 og eksamensafleveringen.

Det foregår via live, online via mødeværktøjet Zoom og du får en række tidspunkter at vælge mellem, for hvert modul.

Det allerbedste har været, at min hjerne er blevet inspireret, aktiveret og blevet skarp - og at jeg er blevet bevidst og tænker over fremtiden.

“Jeg havde allerede kigget på de andre dekoratøruddannelser, men synes at denne har et mere professionelt touch, og passer bedre til mig.

Jeg vil gerne have bevis/certifikat på det jeg kan, og så vil jeg gerne have en skarpere og mere målrettet profil.

Herudover er det altid sundt og rart at gøre et stop, og få nye øjne og vinkler på verden – både kreativt og på forretningsdelen – og netop forretningsdelen er et kæmpe plus ved netop denne dekoratøruddannelse.

Jeg er ikke helt afklaret med hvad jeg vil efter uddannelsen endnu, der er mange spændende opgavetyper og muligheder.

Men jeg vil ha’ nogle tungere opgaver og jobs end dem jeg ta’r nu – og jeg har fået en tro på at jeg kan det. Og jeg har opdaget at jeg kan meget mere end jeg troede, og har fået virkelig god og brugbar viden og værktøjer og øvelse omkring dekoration og styling – men også om salg og kundepsykologi, som jo er lige så vigtigt!

Selv om jeg ikke er helt afklaret på hvad jeg skal efter uddannelsen, er jeg allerede meget skarpere på hvad jeg vil.

Det allerbedste har været, at min hjerne er blevet inspireret, aktiveret og blevet skarp – og at jeg er blevet bevidst og tænker over fremtiden.

At få indsigt i kundepsykologi og kundetyper og salg, kan jeg allerede nu se bliver rigtig godt at have, fremadrettet og at man kommer hele vejen rundt på uddannelsen: med det kreative, salget OG forretningsudvikling er fedt –  jeg havde simpelthen ikke gennemskuet, hvor stor en bonus det var.

Karen Bak

For mig har det bedste været opdagelsen af hvor meget man kan bruge uddannelsen ift. job og opgaver.

“For mig har det bedste været opdagelsen af hvor meget man kan bruge uddannelsen ift. job og opgaver.

Jeg havde fra starten nok låst mig fast ift. niche, og er nu blevet blæst bagover ift. hvor vidt og bredt uddannelsen kan bruges i alle brancher, og i den kontekst, hvor vigtigt det er at finde éen niche at dygtiggøre sig inden for, sådan at jeg overfor en potentiel kunde, fremstår som specialist, inden for mit område.

Det har virkelig været en åbenbaring 💡

Ydermere, har det naturligvis været, at blive bevidst om grundbegreberne og værktøjerne ift. dekoration, styling og visual merchandising, så jeg ikke alene kun kan lave noget pænt, men også bidrage til at optimere salget hos den enkelte kunde

Og at opdage hvor meget psykologi der ligger bag ift. hvordan de rette farvesammensætninger kan påvirke vores humør, såvel som vores købsmønstre.

Skal jeg fremhæve noget, er det nok det, jeg vil fokusere på.

Der er så meget, der giver så meget mening, og som jeg virkelig kan bruge konstruktivt fremadrettet 😉”

Pia, Haderslev

Uddannelsen har været rigtig god, jeg har fået et stort udbytte både mentalt og fagligt - en uddannelse jeg virkelig kan bruge ude i 'den virkelige verden

“Jeg investerede i uddannelsen fordi jeg gerne ville skifte jobretning, og komme tilbage til at arbejde med noget kreativt – og jeg manglede papir på at jeg kunne, og at jeg havde kompetencerne.

Herudover ville jeg gerne have en grundig opdatering af min viden, og også have nogle konkrete værktøjer, i og med at jeg ikke har en rigtig dekoratør uddannelse.

Jeg har fået en masse ting ud af uddannelsen!

Selvfølgelig alle principperne omkring dekoration, visual merchandising og styling. Det er kompetencer som jeg aldrig har haft, på trods af en lang design uddannelse, og på trods af, at jeg faktisk har arbejdet med merchandising. Det betyder bl.a. at jeg har fundet ud af hvorfor noget dekoration virker og hvorfor der er noget, der ikke virker.

Det er jeg virkelig glad for at have fået indblik i, ligesom den nye viden om kundetyperne og kundepsykologi. Det har også været super interessant og brugbart at lære. …jeg har bare fået rigtig meget ud af det hele.

Både fagligt selvfølgelig, men også på det personlige plan.

Og på en måde som jeg egentlig ikke havde regnet med – og det har bare været en ekstra bonus. Stine har været en super coach og har været virkelig god til at motivere, og til at få mig til at tro på mig selv. Den mentale coaching har faktisk næsten været det allerbedste – altså det har det faglige selvfølgelig også.

Og øve-dagene har været super-inspirerende! Både at møde de andre og høre deres historie – og at høre om Stines personlige historie og hvordan hun har bygget sin forretning op!! Uddannelsen været rigtig god, jeg har fået et stort udbytte både mentalt og fagligt – en uddannelse jeg virkelig kan bruge ude i ‘den virkelige verden’.”

Ann Lie Pickney

Det lærer du.

Her har vi samlet et overblik over de vigtigste faglige elementer i uddannelsen:

Klassisk dekoration - den vigtige base

Grundlæggende fagspor

Ingen dekoratør uddannelse uden den grundlæggende, praktiske teori omkring dekoration, styling og visual merchandising.

Du lærer:

– principper
– opstillingsmodeller
– værktøjer

Det giver dig et solidt udgangspunkt til de projekter du senere skal løse, og det skaber samtidigt et fundament til at forstå visual merchandising, og kunne analysere både egne og andres visual merchandising.

Denne viden er en vigtig base for alle speciale retningerne.

Boligindretning / indretningsarkitekt

Speciale fagspor: Boligindretning

Boligindretning har sit helt eget modul som klæder dig på til at arbejde med boligindretning.

Du lærer:

– planlægning af indretningsopgave
– tegneprogram & frihåndstegning
– grundlæggende indretningsprincipper
– farver og overflader
– styling og designer tricks
– erhvervsindretning

Indretningslektionerne er ligesom resten af uddannelsen, designet til at klæde dig på til at arbejde som indretningsarkitekt intuitivt og med en personlig signatur stil, så du tør følge din intuition i forbindelse med opgaveløsning.

content creator (digitalt indhold)

Speciale fagspor: Content Creator

Content creation (at skabe digitalt indhold) er blevet en helt essentiel del af stort set alle virksomheders kommunikation og markedsføring.

 

Du lærer:

– tekster, vinkling
– billedgrafiske opsætninger
– storytelling og idéudvikling
– content hjul & årshjul
– online værktøjer og hjælpeprogrammer

Content Creator er en vild værktøjskasse med viden, input, ideer, værktøjer og sparring omkring produktion af content  til bl.a. hjemmeside og de sociale medier.

fotostyling

Speciale kompetence

Under uddannelsen lærer du at style foto opstillinger og flatlays til billeder.

Du lærer:

– billed komposition
– produkt opstillinger
– miljeur / stemningsbilleder
– billeder med personer
– interiør / rum billeder

At kunne tage (seriøst) gode billeder er en værdifuld kompetence, og bruges bl.a. til at lave facebook og instagram opslag, fotos til webshop/hjemmesider, og til kataloger, magasiner og lignende.

Forretnings udvikling

Grundlæggende kompetence

Som elev kommer du også igennem elementer der handler om din forretning/karriere, og hvordan du opbygger den, naturligvis med masser af personlig sparring  og erfaringsdeling fra Stine.

Du lærer:

– opbygge niche
– branding
– salg & tilbud
– planlægning og eksekvering

Uanset om du vil finde drømmejobbet, skabe en virksomhed eller videreudvikle din eksisterende virksomhed, er dette spor GULD værd for dig.

kundetyper & kundepsykologi

Business kompetence

Forskningsbaserede kompetencer som du kommer til at bruge til både dit salg og din markedsføring – og opgaveløsning.

Du lærer:

– de grundlæggende typer
– markedsføring til typerne
– salg til typerne
– projektløsning til typerne

Stine Grubbe er den eneste underviser i dekoration, styling og visual merchandising i Danmark, der er certificeret i dette fagområde, og er en af Danmarks mest populære foredragsholdere i emnet.

Også en del af Online UPgraded:

pr & synlighed

BONUS MODUL

At kunne få synliggjort sin virksomhed og sig selv i pressen er en effektiv måde at få vist sine kompetencer og produkter frem, at få slået sit navn fast og at kunne vise sin PR synlighed frem, f.eks. på hjemmesiden, gør dig bare mere interessant i kundernes øjne. PR har altid været en fast del af Stine salgsstrategi, og Stine har både været i Børsen, TV2, Alt for damerne, Femina, Boligliv, Berlingske, Bo Bedre og en masse andet.

Du kan bruge PR på samme måde – og derfor er PR kurset en del af uddannelsen.

Læs om PR kurset her (KLIK) 

Instagram strategi

BONUSMODUL

Med over 2 millioner brugere i Danmark, har Instagram for længst positioneret sig som et af de vigtigste sociale medier i Danmark.

Og det er et faktum vi er meget opmærksomme på, her på dekoratøruddannelsens hovedkontor.

Og det er vi, fordi at det bliver et meget vigtigt branding og salgsværktøj, for vores elever.

Derfor har vi som en ekstra ekstra bonus fået Anne Billing, et af Danmarks skarpeste Instagram strateger til at udarbejde et Grundlæggende Instagram Strategi kursus til dig.

billeder som en pro

BONUS MODUL

Billeder er en ekstrem vigtig del af dit arbejde – til at markedsføre dig – og potentielt også som kundeopgaver.

I dette bonuskursus viser prisvindende fotograf Jette Schrum dig, hvordan du får de aller bedste billeder med telefonen som kamera.

Jette er bl.a. kåret som Årets Portrætfotograf af brancheforeningen for fotografer i Danmark og helt utroligt dygtig!!

Du kan se frem til et virkelig inspirerende bonusmodul, der lukker ind i de professionelle fotografers hemmelige kammer.

Din investering i en fremtid med (MEGET) mere kreativitet?

I en hverdag hvor passion, æstetik og det der virkelig giver dig energi og livskvalitet, fylder meget mere: 14.995 kr

Du kan naturligvis betale i mindre rater (uden at det koster ekstra), og hvis du har virksomhed, kan du trække hele udgiften fra.

Det siger Mette Helena og Helle:

Mette helena rasmussen

Mette Helena Rasmussen

TV-vært og stylist

“Selv som professionel stylist kan der være meget at lære om dekoration.

Jeg kan varmt anbefale dekorationskurset til ALLE i butik, og som VIL SÆLGE MERE på noget så simpelt som at placere varerne rigtigt.”

bahne dekoratør

Helle Bahne

Retail manager

“Dekoration og styling er noget vi arbejder meget med i hverdagen hos BAHNE.

Kurset har helt sikkert inspireret mig og gjort mig yderligere bevidst om vigtigheden af dekoration i vores egne forretninger.

Kurset er godt til fortsat udvikling – og skabe nye ideer og fuld af gode værktøjer, til at dygtiggøre sig i arbejdet i hverdagen, og kan helt sikkert forbedre arbejdet med butikken.”

 

Vil du lære en masse om indretning, styling, dekoration og business (og dig selv)?

Vil du mærke suset der opstår når du kommer igang med at stimulere din kreativitet.

Og den begejstring og power du mærker ved at gøre noget godt for dig selv?

Ja??!?

elsa maria fortæller