#LaGlaceChallenge

La Glace challenge er en unik mulighed

La Glace Challenge er en unik mulighed for dig der er elev på dekoratør uddannelsen LIVE og LIVE upgraded.

Hvis du vælger at deltage på La Glace Challenge, får du sammen med resten af dit hold, får du mulighed for at skabe strategisk vigtige vinduer hos det legendariske konditori La Glace, i indre København.

La Glace Challenge er frivillig at deltage på, og er en bonus til uddannelsen. Og så er det en fantastisk mulighed for dig som elev for en unik oplevelse, at få dyrebar erfaring, og et konkret indblik i opgaveløsning hvor du bruger mange af de elementer du har lært på uddannelsen, og så kan du endda tilføje et fantastisk navn til din reference-liste.en med resten af dit hold, skabe strategisk vigtige vinduer i butikken i indre København, La Glace challenge er frivillig at deltage på, og en bonus og en fantastisk mulighed for dig som elev for erfaring, konkret indblik og at tilføje et fantastisk navn til din reference-list

I sammen med resten af dit hold, skabe strategisk vigtige vinduer i butikken i indre København, La Glace challenge er frivillig at deltage på, og en bonus og en fantastisk mulighed for dig som elev for erfaring, konkret indblik og at tilføje et fantastisk navn til din reference-liste.

Sammen med dit La Glace Team, briefes du når uddannelsen starter op – og så begynder I den spændende rejse med La Glace vinduerne.

I skal udvikle og fastsætte temaet og konceptideen for jeres vindue, I præsenterer jeres oplæg for Stine og efterfølgende for La Glace – og forbereder herefter vinduerne.

På selve opsætningsdagen mødes vi alle hos La Glace, og arbejder med at sætte vinduerne op.

I løbet af La Glace Challenge, arbejder I tæt sammen, og tager selv teten for vinduerne, præcis som var det en opgave i ‘det virkelige liv’.  Stine står selvfølgelig altid klar på sidelinjen med hjælp og vejledning.

Der kræves ikke forudsætninger for at være med på La Glace Challenge – men som på resten af uddannelsen, er det vigtigt at du VIL det – og at der med La Glace Challenge kommer til at være yderligere hjemmearbejde i form af forberedelser i de uger det foregår.

Men hvis du vil det – tør vi garantere en oplevelse for livet!

På selve dagen mødes vi hos La Glace om morgenen – og så går arbejdet med opsætningen i gang.

Sammen med dit team ser du nu magien opstå, efterhånden som jeres vindue tager form. Hvis du har lyst, kan du se lidt stemningsbilleder her (KLIK)

Når dagen er slut er du udmattet – men STOLT og har fået en oplevelse der er de færreste forundt.

Sagt af elever om La Glace Challenge:

– Jeg mærker en tung træthed i hele kroppen – men jeg kan med sikkerhed sige at jeg gjorde gerne det hele om igen.

– Jeg er stadig helt høj over den her fede opgave!

– TAK Stine og La Glace for at give os muligheden for den her fede oplevelse!!!!

Den vigtigste læring jeg har taget med mig er, at “jeg godt kan”.

– Et projekt, som jeg er mega taknemmelig og ikke mindst stolt over, at havde været en del af.

 

Deltagelse på La Glace Challenge tilbydes de elever der går på LIVE og LIVE UPGRADED sporene. Læs om de 3 spor her (KLIK)

Du kan følge med i La Glace Challenge på Instagram, under hashtagget #laglacechallenge

Glæd dig!!!

stine grubbes dekoratør uddannelse

KREATIVITET & BUSINESS
- hånd i hånd -

 

 Hej - det er mig der er Stine :-)

Kom med indenfor - og få samtidigt et GRATIS MINI-KURSUS i hvordan DU får gang i DIN kreativitet

Fedt! Og velkommen til :-) Vi ses i din inbox, til visuel inspiration og viden der rykker!