Dekoratør & stylistuddannelsen som fast track

For dig der vil i gang og ud over stepperne.

Nu.

s

kort Efter tilmelding er du i gang

Kort efter tilmelding, starter din FAST TRACK dekoratøruddannelse. Læs om forløbet og tilmeld dig, herunder:

Kreativ uddannelse der ikke kun klæder dig på til at lave noget der er pænt, men også  fokuserer på forretningsudvikling af din eksisterende eller nye virksomhed.

Vores uddannelse er ikke den eneste. Heller ikke den der har været her længst tid. Men det er den der afspejler markedet i dag.

Hvordan er dekoratøruddannelsens fast-track anderledes?

Du får adgang til samme materiale, du laver det samme hjemmearbejde, de samme øvelser og får samme sparring og feedback fra Stine Grubbe

Der hvor FAST-TRACK adskiller sig er ved:

Øve-dagene:

I FAST-TRACK uddannelsen er der ikke inkluderet øve-dage.

Det betyder ikke at du ikke kan komme på øve-dage, du kan købe øvedage separat, men fordi FAST-TRACK sporet på dekoratøruddannelsen er tilrettelagt til dig der vil igang hurtigt og gerne vil køre solo-forløb uden at være en del af et elev-hold, er øve-dagene noget du køber separat, efter ønske.

Elevhold & lukket facebook gruppe:

Dekoratøruddannelsens FAST TRACK elever er ikke tilknyttet et elev-hold, sådan som man er det på de to andre uddannelses-spor.

Det betyder at du ikke er medlem af en lukket facebook gruppe for jeres specifikke elev-hold – men i stedet bliver inviteret ind til FAST-TRACK elevernes fælles, lukkede Facebook gruppe.

Her kan du sparre med de andre elever, loade billeder op og få input og feedback fra Stine Grubbe.

Overblik over dekoratøruddannelsens spor

Eleverne fortæller:

“Jeg havde allerede kigget på de andre dekoratøruddannelser, men synes at denne har et mere professionelt touch, og passer bedre til mig.

Jeg vil gerne have bevis/certifikat på det jeg kan, og så vil jeg gerne have en skarpere og mere målrettet profil.

Herudover er det altid sundt og rart at gøre et stop, og få nye øjne og vinkler på verden – både kreativt og på forretningsdelen – og netop forretningsdelen er et kæmpe plus ved netop denne dekoratøruddannelse.

Jeg er ikke helt afklaret med hvad jeg vil efter uddannelsen endnu, der er mange spændende opgavetyper og muligheder.

Men jeg vil ha’ nogle tungere opgaver og jobs end dem jeg ta’r nu – og jeg har fået en tro på at jeg kan det. Og jeg har opdaget at jeg kan meget mere end jeg troede, og har fået virkelig god og brugbar viden og værktøjer og øvelse omkring dekoration og styling – men også om salg og kundepsykologi, som jo er lige så vigtigt!

Selv om jeg ikke er helt afklaret på hvad jeg skal efter uddannelsen, er jeg allerede meget skarpere på hvad jeg vil.

Det allerbedste har været, at min hjerne er blevet inspireret, aktiveret og blevet skarp – og at jeg er blevet bevidst og tænker over fremtiden.

At få indsigt i kundepsykologi og kundetyper og salg, kan jeg allerede nu se bliver rigtig godt at have, fremadrettet og at man kommer hele vejen rundt på uddannelsen: med det kreative, salget OG forretningsudvikling er fedt –  jeg havde simpelthen ikke gennemskuet, hvor stor en bonus det var.

Karen, Odense
Elev på Dekoratøruddannelsens 2019 hold

“For mig har det bedste været åbenbaringen om, i hvilket bredt omfang, man kan bruge uddannelsen ift. job og opgaver.

Jeg havde fra starten nok låst mig fast ift. niche, og er nu blevet blæst bagover ift. hvor vidt og bredt uddannelsen kan bruges i alle brancher, og i den kontekst, hvor vigtigt det er at finde éen niche at dygtiggøre sig inden for, sådan at jeg overfor en potentiel kunde, fremstår som specialist, inden for mit område.

Det har virkelig været en åbenbaring 💡

Ydermere, har det naturligvis været, at blive bevidst om grundbegreberne og værktøjerne ift. dekoration, styling og visual merchandising, så jeg ikke alene kun kan lave noget pænt, men også bidrage til at optimere salget hos den enkelte kunde

Og at opdage hvor meget psykologi der ligger bag ift. hvordan de rette farvesammensætninger kan påvirke vores humør, såvel som vores købsmønstre.

Skal jeg fremhæve noget, er det nok det, jeg vil fokusere på.

Der er så meget, der giver så meget mening, og som jeg virkelig kan bruge konstruktivt fremadrettet 😉”

Pia, Haderslev
Elev på Dekoratørudannelsens 2019 hold

Ingen spam. Ren inspiration og input.

Sådan foregår det på FAST-TRACK sporet:

 

Kort efter tilmelding til dekoratøruddannelsens FAST-TRACK, modtager du login og adgang til Modul 1.

Modulerne foregår online, og du modtager med 1 måneds interval et link til næste modul.

I mellemtiden, gennemgår du lektionerne i modulet, laver hjemmearbejde og praktiske øvelser. Når du har afleveret hjemmearbejde, modtager du kort tid efter, grundig feedback fra Stine.

Der er ikke adgangsprøve/adgangskrav, men som elev skal du være indstillet på at afsætte tid i perioderne mellem modulerne, til online modulerne, og til at løse hjemmeopgaverne.

Uddannelsen afsluttes med en certificeringsprøve. Hvis denne bestås, modtager du din certificering som dekoratør, visual merchandiser og stylist.

Certificeringsprøven er frivillig, men obligatorisk, hvis du ønsker certifikatet.

De omfattende online moduler har du adgang til både under – men også efter uddannelsens afslutning, således at du kan repetere øvelser og gennemgå fagstoffet lige så mange gange som du har lyst til og brug for.

 

OBS: FAST TRACK uddannelsen inkluderer ikke adgang til bonusser og nyudviklet materiale.

Tilmeld dig FAST TRACK her (KLIK)

Det siger andre:

Mette helena rasmussen

Mette Helena Rasmussen

TV-vært og stylist

“Selv som professionel stylist kan der være meget at lære om dekoration.

Jeg kan varmt anbefale dekorationskurset til ALLE i butik, og som VIL SÆLGE MERE på noget så simpelt som at placere varerne rigtigt.”

bahne dekoratør

Helle Bahne

Retail manager

“Dekoration og styling er noget vi arbejder meget med i hverdagen hos BAHNE.

Kurset har helt sikkert inspireret mig og gjort mig yderligere bevidst om vigtigheden af dekoration i vores egne forretninger.

Kurset er godt til fortsat udvikling – og skabe nye ideer og fuld af gode værktøjer, til at dygtiggøre sig i arbejdet i hverdagen, og kan helt sikkert forbedre arbejdet med butikken.”

 

“Jeg investerede i uddannelsen fordi jeg gerne ville skifte jobretning, og komme tilbage til at arbejde med noget kreativt – og jeg manglede papir på at jeg kunne, og at jeg havde kompetencerne.

Herudover ville jeg gerne have en grundig opdatering af min viden, og også have nogle konkrete værktøjer, i og med at jeg ikke har en rigtig dekoratør uddannelse.

Jeg har fået en masse ting ud af uddannelsen!

Selvfølgelig alle principperne omkring dekoration, visual merchandising og styling.

Det er kompetencer som jeg aldrig har haft, på trods af en lang design uddannelse, og på trods af, at jeg faktisk har arbejdet med merchandising.

Det betyder bl.a. at jeg har fundet ud af hvorfor noget dekoration virker og hvorfor der er noget, der ikke virker.

Det er jeg virkelig glad for at have fået indblik i, ligesom den nye viden om kundetyperne og kundepsykologi. Det har også været super interessant og brugbart at lære.
…jeg har bare fået rigtig meget ud af det hele. Både fagligt selvfølgelig, men også på det personlige plan.

Og på en måde som jeg egentlig ikke havde regnet med – og det har bare været en ekstra bonus.

Stine har været en super coach og har været virkelig god til at motivere, og til at få mig til at tro på mig selv.

Den mentale coaching har faktisk næsten været det allerbedste – altså det har det faglige selvfølgelig også.

Og øve-dagene har været super-inspirerende!

Både at møde de andre og høre deres historie – og at høre om Stines personlige historie og hvordan hun har bygget sin forretning op!!

Uddannelsen været rigtig god, jeg har fået et stort udbytte både mentalt og fagligt – en uddannelse jeg virkelig kan bruge ude i ‘den virkelige verden’.”

Ann Lie
Elev på Dekoratøruddannelsens 2019 hold

Noget i mig er vækket til live.

Noget der har været glemt eller gemt væk i mange år.

Jeg mærker, at der er blevet åbnet op for de kreative sluser og at kreativiteten bobler frem i mig på ny.
Det er en stærk og positiv følelse og føler jeg mig oplivet, energisk og levende efter, at være påbegyndt deko-uddannelsen”

Elsa Maria
Elev på Dekoratør Uddannelsens 2019 hold

Om underviseren:

 

Stine Grubbe er dekoratør uddannelsens ankerpunkt.

Stine er uddannet dekoratør og stylist og har mere end 25 års erfaring fra detailbranchen.

Hun er foredragsholder for PEJ Gruppen, ambassadør for Formland messen, og er blandt Danmarks bedste, og mest passionerede formidlere af visuel kommunikation – inklusive visual merchandising, og er af erhvervsavisen Børsen, udnævnt som Indpisker af Detailhandelen.

Stines mangeårige og alsidige indblik i detailbranchen, har resulteret i en effektiv og moderne dekoratøruddannelse, med et skarpt blik for, hvilke elementer der er vigtige for branchen i dag, så du på alle måder er godt rustet til at skabe en forretning efter uddannelsen.

Efter uddannelsen er du ikke blot en dygtig dekoratør, stylist og visual merchandiser, men har også et godt kendskab til, hvordan du kan skabe ekstra høj værdi i din egen virksomhed og kundernes, med din nye viden.

stine grubbes dekoratør uddannelse

KREATIVITET & BUSINESS
- hånd i hånd -

 

 Hej - det er mig der er Stine :-)

Kom med indenfor - og få samtidigt et GRATIS MINI-KURSUS i hvordan DU får gang i DIN kreativitet

Fedt! Og velkommen til :-) Vi ses i din inbox, til visuel inspiration og viden der rykker!