den kreative content creator uddannelse

content creator uddannelse – kreativt arbejde med indhold til de sociale medier

For dig der arbejder med content (eller gerne vil).

Content creator fagsporet

Bliv en content haj til billeder, billedgrafik, tekst, vinkling, #tagging, storytelling, og lær at skabe både de billeder, små film og brandende tekster der er brug for.

CONTENT CREATOR er et ekstra fagspor på LIVE CREATOR sporet, og er specialudviklet til dig der skal arbejde med indhold til de sociale medier og hjemmesider – uanset om det er i dit job, kommende drømmejob eller din virksomhed.

Læs herunder hvordan.

Content Creator Uddannelse

På content creator fagsporet lærer du at skabe godt, digitalt indhold.

Digitalt indhold og digital synlighed er ekstremt vigtig i langt de fleste virksomheders markedsførings- og branding strategi, og det er derfor vigtige og stærke kompetencer at have, uanset om du skal bruge kompetencerne i din egen virksomhed, i dit nuværende job, eller på vej mod dit drømmejob!

På content creator fagsporet lærer du bl.a. om at

– skabe en rød trød i den visuelle profil
– lave en digital indholdsstrategi
– identificere tendenser
– målrette budskaber til målgrupper
– vurdere effekten af indsats
– producere relevant indhold
– skabe communities

Du lærer en masse om:

Billeder, tekster, vinkling, hashtagging, (content) ideudvikling, storytelling, billedgrafiske opsætninger, produktion af billeder og små film

Og du får din værktøjskasse fyldt med hjælpemidler som bl.a. planlægningsværktøjer, content hjul, årshjul, redigeringsprogrammer, tips til at indhente inspiration og viden fremadrettet.

Overblik over bonusmodul content creator og de andre spor:

Eleverne fortæller:

“Jeg havde allerede kigget på de andre uddannelser, men synes at denne har et mere professionelt touch, og passer bedre til mig.

Jeg vil gerne have bevis/certifikat på det jeg kan, og så vil jeg gerne have en skarpere og mere målrettet profil.

Herudover er det altid sundt og rart at gøre et stop, og få nye øjne og vinkler på verden – både kreativt og på forretningsdelen – og netop forretningsdelen er et kæmpe plus ved netop denne dekoratøruddannelse.

Jeg er ikke helt afklaret med hvad jeg vil efter uddannelsen endnu, der er mange spændende opgavetyper og muligheder.

Men jeg vil ha’ nogle tungere opgaver og jobs end dem jeg ta’r nu – og jeg har fået en tro på at jeg kan det. Og jeg har opdaget at jeg kan meget mere end jeg troede, og har fået virkelig god og brugbar viden og værktøjer og øvelse omkring dekoration og styling – men også om salg og kundepsykologi, som jo er lige så vigtigt!

Selv om jeg ikke er helt afklaret på hvad jeg skal efter uddannelsen, er jeg allerede meget skarpere på hvad jeg vil.

Det allerbedste har været, at min hjerne er blevet inspireret, aktiveret og blevet skarp – og at jeg er blevet bevidst og tænker over fremtiden.

At få indsigt i kundepsykologi og kundetyper og salg, kan jeg allerede nu se bliver rigtig godt at have, fremadrettet og at man kommer hele vejen rundt på uddannelsen: med det kreative, salget OG forretningsudvikling er fedt –  jeg havde simpelthen ikke gennemskuet, hvor stor en bonus det var.

Karen Bak, Odense

“For mig har det bedste været åbenbaringen om, i hvilket bredt omfang, man kan bruge uddannelsen ift. job og opgaver.

Jeg havde fra starten nok låst mig fast ift. niche, og er nu blevet blæst bagover ift. hvor vidt og bredt uddannelsen kan bruges i alle brancher, og i den kontekst, hvor vigtigt det er at finde éen niche at dygtiggøre sig inden for, sådan at jeg overfor en potentiel kunde, fremstår som specialist, inden for mit område.

Det har virkelig været en åbenbaring 💡

Ydermere har det naturligvis været, at blive bevidst om grundbegreberne og værktøjerne ift. dekoration, styling og visual merchandising, så jeg ikke alene kun kan lave noget pænt, men også bidrage til at optimere salget hos den enkelte kunde

Og at opdage hvor meget psykologi der ligger bag ift. hvordan de rette farvesammensætninger kan påvirke vores humør, såvel som vores købsmønstre.

Skal jeg fremhæve noget, er det nok det, jeg vil fokusere på.

Der er så meget, der giver så meget mening, og som jeg virkelig kan bruge konstruktivt fremadrettet 😉”

Pia Weimann, Haderslev